Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Akyıldız’a göre Seni Kalbime Sakladım kadın izleyicileri kendine hayran bırakacak!

Gökçe Akyıldız’a göre Seni Kalbime Sakladım kadın izleyicileri kendine hayran bırakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Gökçe Akyıldız, özellikle Kırgın Çiçekler dizisindeki Songül karakteri ile unutulmazlar arasına katıldı. 2003 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu birbirinden farklı rolleriyle güçlü bir oyunculuk sergiledi.

Fatih Harbiye dizisindeki Aslı ile Medcezir’deki Zeynep karakterleri ile de dikkatleri üzerine çeken Gökçe Akyıldız, 2013 ile 2018 yılları arasında yer aldığı Kırgın Çiçekler’den sonra bir süre izleyicilerden uzaktaydı. Memleketi Sinop’a taşınan ve ailesi ile burada bir süre herkesten uzakta yaşayan oyuncu, kış sezonunda yeniden ekranlara El Kızı isimli diziyle dönüş yaptı.

Sevda Erginci ile bu dizide yine birlikte rol alan Gökçe Akyıldız, projenin bitmesinden aylar sonra rol arkadaşı ile bu sefer Seni Kalbime Sakladım isimli dizide buluştu. TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanan dizi bir romantik komedi hikayesi. Ancak Gökçe Akyıldız’a göre diziyi öne çıkan asıl detay, güçlü kadın karakterlerin bulunması.

Gökçe Akyıldız'a göre Seni Kalbime Sakladım kadın izleyicileri kendine hayran bırakacak! 8

Dizide Deren karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, şunları söyledi: “Güçlü kadınları görmeyi hepimiz çok özledik. Kendi ayakları üzerinde duran, kendi hayat mücadelesini veren kadınların anlatıldığı, aynı zamanda ailelerin olduğu çok tatlı bir romantik komedi diyebilirim. Senaryoyu okuduğumda çok heyecanlanmıştım. O yüzden Deren karakteri beni hem heyecanlandırdı hem de böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum.”

Dizinin setinde neşeli ve enerjik bir ortam bulunduğuna da vurgu yapan ünlü oyuncu, bu durumun izleyicilere geçmesini diledi.

Gökçe Akyıldız'a göre Seni Kalbime Sakladım kadın izleyicileri kendine hayran bırakacak! 9

Deren gibi çevresinde tanıdığı kişiler olduğunu ve iyi bir gözlem yapma fırsatının bulunduğunu anlatan Gökçe Akyıldız, kendi içindeki Deren’i keşfetmekten de memnun olduğunu belirtti. Seni Kalbime Sakladım dizisinde yer aldığı için memnuniyetini dile getiren oyuncu, Deren karakterini de çok sevdiğini sözlerine ekledi.