Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım dizisine başlayan Gökçe Akyıldız’ın kariyer yolculuğunda yeni kararı ortaya çıktı!

Seni Kalbime Sakladım dizisine başlayan Gökçe Akyıldız’ın kariyer yolculuğunda yeni kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süre dizilere ara verdikten sonra, geçen sonbaharda Elkızı isimli dizinin kadrosunda yer alan Gökçe Akyıldız, hayranlarını çok memnun etmişti. Bu dizi reytingler nedeniyle uzun süreli olmadı ama oyuncunun yeniden setlere dönüşünün uzun sürmesi bekleniyor.

Gökçe Akyıldız, Elkızı dizisinde birlikte rol aldığı Sevda Erginci ile şimdi de TRT1 ekranındaki Seni Kalbime Sakladım isimli projede buluştu. Perşembe akşamları yayınlanan romantik komedi dizisinin izleyicileri etkileyen yönleri var. Özellikle dizinin entrikalar ve aldatmalar gibi artık izleyicileri rahatsız eden yönlerinin olmaması, eğlenceli ve saf duyguları ortaya çıkartan bir hikayesinin bulunması izleyenlerin hoşuna gitti.

Kırgın Çiçekler dizisindeki Songül karakteri ile büyük bir çıkış yapan ama bu diziden sonra 3-4 yıl kadar setlere ara veren Gökçe Akyıldız, Elkızı’nın ardından yeniden sete çıktığı için hayranları bu durumdan memnun. Oyuncunun da yeni dizisinden memnun olması sevindirici bir gelişme oldu.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Deren karakterini canlandıran oyuncu, “Beşinci bölümü çekiyoruz, çok keyifli çok tatlı bir set. Tam bir yaz işi, yaz enerjisi. Çok dinamik ilerliyor. Keyfim gayet yerinde, çok mutluyum” dedi.

Bu sözleri ile Seni Kalbime Sakladım projesinde olmaktan memnuniyetini ifade eden Gökçe Akyıldız, fırsat bulduğu zamanlarda da kısa tatiller yaparak yaz dönemini değerlendirdiğini de anlattı.

Seni Kalbime Sakladım dizisi için Gökçe Akyıldız’ın bir yaz projesi olduğu vurgusu önemli. Dizinin Eylül ayında başlayacak olan kış sezonunda yer alıp almayacağı belli değil ama reytingler düşük olduğu için bu ihtimalin de düşük olduğunu belirtelim.

Seni Kalbime Sakladım dizisine başlayan Gökçe Akyıldız'ın kariyer yolculuğunda yeni kararı ortaya çıktı! 7

Gökçe Akyıldız, yeni sezon için yeni proje olup olmayacağı sorusunu ise, “Neden olmasın, bakalım. Güzel bir sezon bizi bekliyor, heyecanlıyım” diye konuştu. Oyuncu bu sözleri ile setlere ara vermeden ilerlemek istediğini de anlatmış oldu.

Setlere ara verdiği dönem ile ilgili soru üzerine açıklama yapan Gökçe Akyıldız, eski enerjisini yakaladığını ve mesleğine ara vermeden devam edeceğini şu sözlerle anlattı:

“Benim mesleğim bu, çok severek yapıyorum ve bundan çok keyif alıyorum. Çok küçük yaşlarda başladım. Konservatuvar dönemim oldu. Sonra çok güzel bir iş ve tap noktasındayken böyle bir karar aldım. Çocuğum oldu, bu yüzden ara vermek zorunda kaldım. O dönemde bir ayrılık yaşadım. Bunları sindirdim, kabul ettim ve tekrar mesleğime geri döndüm. Tekrar o enerjiyi yakaladım, bu yüzden çok mutluyum. İşimi çok seviyorum, bu meslekte yer aldığım için çok mutluyum. Böyle olması gerekiyordu, böyle oldu. Çok güzel şeyler bizi bekliyor. Bunu söyleyebilirim.”