Ana sayfa Dizi Fragmanları Kirli Sepeti dizisi 4. yeni bölümde yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz oldu!

Kirli Sepeti dizisi 4. yeni bölümde yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz oldu!

tarafından ker_def

Pazar akşamları iyi reytingler alarak yoluna devam eden Kirli Sepeti dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilerin dikkatini çekti. Hikayesi de başarılı olan dizi sezonun dikkat çeken projelerinden birisi haline geldi.

Ayça Bingöl, Cansu Tosun, Ceren Moray gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 4. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Ahmet ve İlkgül’ün arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Canan panikle soluğu Songül’ün yanında alınca yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz olur.

Gidecek hiçbir yeri olmayan Medine için İlkgül iş bulur. Tek sorun bu işin ölen Meryem’in çalıştığı evde olmasıdır. O evden ve Kenan Bey’den korkan ama mecburen işi kabul eden Medine’yi kanlı bir sürpriz beklemektedir.

İkili ilişkiler arasında iyice sıkışmış olan Hayriye yeni ittifaklara doğru yelken açar. Ne yazık ki Hayriye boyundan büyük işlere kalkıştığını fark edemeyecek kadar işin içine batmıştır.

Anneye söylenen her yalanın elbet bir gün ortaya çıktığını zor yoldan anlayan İlkgül ve İlkkan yeni bir sınav beklemektedir.

Oysaki sınavın daha büyüğünü Songül verir. Kendini başaramamış gibi hisseden bir anneden daha çaresiz hiç kimse yoktur. Bu kişi parmaklıklar ardına konan İlkkan bile olsa…