Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani, Bahar, Hudutsuz Sevda! Türk dizilerinin Avrupa’da yıldızını parlatan ülke İspanya oldu

Yabani, Bahar, Hudutsuz Sevda! Türk dizilerinin Avrupa’da yıldızını parlatan ülke İspanya oldu

tarafından ker_def

Türk dizilerine dünyanın birçok ülkesinde ilgi gösteriliyor. Ancak son dönemde İspanya’da birbiri ardına Türk dizisinin yayınlanmış olması ve yenileri için de siparişlerin verilmiş olması dikkatlerden kaçmıyor.

Avrupa’da farklı ülkelerde birçok Türk dizisi yayınlandı ama İspanya son dönemde bu konuda fazlasıyla öne çıkmaya başladı.

Son dönemde Türkiye’de çok sevilen dizilerin birbiri ardına İspanya’da gösterilmesi için anlaşmalar yapılmış olması, bu ülkenin kültürü ile Türk dizilerinin ne kadar uyumlu bir şekilde ilerlediğini anlatıyor.

Yabani, Hudutsuz Sevda, Kirli Sepeti, Şahane Hayatım ve Bahar isimli Türk dizileri için dağımı yapan MADD ajansı tarafından İspanya ile yeni anlaşmalar duyuruldu.

MADD, Türk dizileri için Avrupa’nın en güçlü pazarlarından biri olan İspanya’da gücünü artırmayı sürdürüyor. İşte bu durum da farklı ülkelerin Türk dizilerine olan ilgisinin İspanya örneği üzerinden daha güçlü şekilde anlatılmasını da sağlıyor.

MADD Entertainment Genel Müdürü Ateş İnce, konuyla ilgili olarak, “İspanya’daki işimizi geliştirmek için çok özenli bir yatırım yaptık” açıklamasında bulundu.

Ateş İnce, “Türk dizilerinin İspanya’daki uzun vadeli geleceğine inanıyoruz ve izleyici kitlesinin istikrarlı ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için yayıncı ortaklarımızla yakın bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.