Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisinin yükselişi, Teşkilat dizisi için büyük soruna dönüştü!

Kirli Sepeti dizisinin yükselişi, Teşkilat dizisi için büyük soruna dönüştü!

tarafından ker_def

Pazar akşamları 3 önemli dizinin büyük bir rekabetini görmekteyiz. AB ve ABC1 gruplarında yargı dizisi çok başarılı reytingler elde ederek birinciliğini kaptırmıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi ile bundan sonraki süreçte de zirvede yer alması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Ancak birçok kişiyi şaşırtan bir başka gelişme var ki, Teşkilat isimli TRT1 dizisi için ciddi bir risk barındırıyor. Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kirli Sepeti dizisi haftalar geçtikçe daha çok izleyiciye ulaşıyor ve reytingleri de gayet iyi geliyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde Kirli Sepeti dizisinin yeni izleyici kazanma konusunda çok başarılı bir süreç içinde olduğunu görmekteyiz. Bu durum da en çok Teşkilat dizisini etkileyecek gibi duruyor.

Sadece tüm kişiler kategorisinde reytinglerde birinci olabilen Teşkilat dizisi, önceki sezonlara göre izleyici kaybı yaşaması ile dikkat çekmişti. Yeni dönemde yeni hikayesi ile yine milyonlarca izleyiciyi etkileyen Teşkilat, hala tüm kişiler kategorisinde zirvede bulunuyor ve Yargı dizisi de ikinci sırada yer alıyor.

Kirli Sepeti dizisinin özellikle de tüm kişiler kategorisindeki izleyicileri kendisine daha fazla çekmesi durumunda Teşkilat’ın zayıflaması ve birinciliği Yargı dizisine kaptırması da mümkün olabilir.

Dördüncü sezonunda hala çok güçlü bir şekilde yoluna devam eden Teşkilat’ın yanı sıra Yargı dizisinin de başarılı bir üçüncü sezon geçirdiğini, Kirli Sepeti projesinin de bu iki önemli diziye rağmen gayet başarılı sonuçlar aldığını belirtelim.