Ana sayfa Dizi Haberleri Buçe Buse Kahraman’ı eleştiren Yalı Çapkını dizisi hayranları şimdi ne düşünüyor?

Buçe Buse Kahraman’ı eleştiren Yalı Çapkını dizisi hayranları şimdi ne düşünüyor?

tarafından ker_def

Geçen sezon Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine o kadar yoğun bir eleştiri geldi ki, genç oyuncu Buçe Buse Kahraman bu durumdan bir hayli rahatsız olmuştu.

Pelin karakteri için ‘metres’ yakıştırması yapan sosyal medyadaki birçok kullanıcı genç oyuncunun dizinin hikayesinden çıkartılması gerektiğini savunmuş ve bu konu geçen sezon sosyal medyadaki en dikkat çeken tartışmalardan birisi olmuştu.

Buçe Buse Kahraman da kendisine verilen rolü oynadığı, Pelin karakteri ile başka bir bağının bulunmadığını anlatmaya çabası içine girmişti. Bu sürecin sonunda Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonunda Pelin karakteri hikayeden çıkartılmıştı.

Dizi hayranlarının bu isteği gerçekleşmiş olsa da hikayede önemli bir çatışma unsuru olan Pelin karakterinin olmaması, büyük bir eksikliği de beraberinde getirmişti.

Daha sonra dizinin hikayesinin toparlanması için yeniden Buçe Buse Kahraman hikayeye dahil edildi. Böylelikle dizinin ekibine bomba gibi bir geri dönüş yapan genç oyuncu, başarısını da bir kez daha herkese göstermiş oldu.

Sosyal medyada ise oyuncuya yönelik çok ağır eleştirilerde bulunanlar Pelin karakterinin hikayeye geri dönüşüne pek de ses çıkartamadı. Zira dizinin hikayesindeki sıkıntılar reytinglerin düşmesine neden olmuş ve dizinin toparlanması için bir şeyler yapılması şarttı.

Buçe Buse Kahraman geçen sezon sosyal medyanın en çok tartışılan ismi olurken, tüm bu sürecin sonunda Yalı Çapkını dizisine güçlü bir geri dönüş yaparak kariyerinde kendisine yepyeni bir sayfa daha açtı.