Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik, Boncuk’un geçmişiyle yürek yakacak!

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik, Boncuk’un geçmişiyle yürek yakacak!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, on beşinci bölümü ile 11 Aralık Cuma akşamı TV8’de olacak. Geçtiğimiz bölümde diziye katılan Burcu Biricik yine başarılı performansı ile hayranları mest etmeye geliyor. Boncuk’un hikayesinin geçmişindeki önemli detaylar da ortaya çıkacak.

Kırmızı Oda dizisinin 15.yeni bölümünde yine Burcu Biricik’in muhteşem oyunculuğu ile karşılaşacaksınız. Peki neler olacak? ‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik), anne (Sedef Akalın) ve babasıyla (Cenk Kangöz) yaşadığı travmatik geçmişinin ardından eşi Sadık’la (Onur Bilge) Hollanda’da geçirdiği günlerin psikolojisinde yarattığı yıkımı ve ermişlerin nasıl ortaya çıktığını Doktor Hanım’a anlatır.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları), bunca yıl annesi Neriman (Füsun Demirel) için yaşadıktan sonra yeni özgür hayatına nasıl uyum sağlayacağını bilemeyince Doktor Piraye duruma el atar.

Selvi (Sema Keçik), oğlunu kaybetmenin acısıyla perişan haldeyken ziyaretine gelip yaralarını saran beklenmedik misafirleri Doktor Hanım’la paylaşır. Doktor Deniz ve Doktor Piraye arasındaki samimiyet ise farklı bir boyuta taşınır.

YAYIN TARİHİ: 11 Aralık Cuma
YAYIN SAATİ: 20.00

Oyuncular: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı