Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha’dan sonra bir sevilen karakter daha ayrılıyor!

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’dan sonra bir sevilen karakter daha ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, bu sezonun en güzel dizilerinden birisi oldu… Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı; Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi isimlerin buluştuğu bir yapım Kırmızı Oda…

Diziye daha ilk bölümden itibaren birçok ünlü isim konuk oldu. Farklı kişilerin hikayelerinde konuk oyuncular çok önemli katkılar yaptı. Özellikle Evrim Alasya’nın canlandırdığı Mehila karakteri yürekleri sızlattı. Alasya da öyle başarılı bir performans ortaya koydu ki, izleyiciler ekran başından kalkamadı.

Ancak Meliha karakterinin ayrılması ile birlikte hikayeye olan ilginin biraz düştüğü, dizinin reytinglerinin bir miktar gerilediğini gördük. Ancak bu sefer de Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya karakteri ortaya çıktı. Aslında bu dizi izleyicilerinin daha önceden de farklı şekilde gördüğü bir karakterdi.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'dan sonra bir sevilen karakter daha ayrılıyor! 7

İstanbullu Gelin’de Aslı Enver’in canlandırdığı Süreyya karakterinin kızı Yaz, aslında Alya idi… Kırmızı Oda dizisinde Yaz’ın öyküsü, Alya olarak anlatıldı… Melisa Sözen de öyle başarılı bir performans ortaya koydu ki, karakteri adeta yaşadı ve yaşattı.

İşte izleyicilerin de son dönemde çok sevdikleri Alya son kez ekrana gelecek. Bu akşam yayınlanacak olan 13. yeni bölümde Alya’nın vedasına tanıklık edeceksiniz.

Melisa Sözen, zaten konuk oyuncu olarak yer aldığı projede son kez hayranları ile buluşacak. Kırmızı Oda 27 Kasım Cuma, saat 20.00’de tv8’de yayınlanacak.