Ana sayfa Güncel Haberler Kubat hayatı yeniden öğreniyor, işte bunu tetikleyen şey!

Kubat hayatı yeniden öğreniyor, işte bunu tetikleyen şey!

tarafından ker_def

İpek Açar TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu Programı”nda bu hafta müziğin güçlü sesi Kubat’ı konuk etti. Kubat ve İpek Açar, birlikte gerçekleştirdikleri konser kaydında, Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarından birbirinden güzel şarkılarla, muhteşem bir konsere ve düetlere imza atacaklar. Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

Kubat, Corona Virüs nedeniyle Ailesiyle birlikte hiç dışarı çıkmadıklarını itiraf ederek “Dışarı çıkmıyoruz böylece kendimizi korumaya çalışıyoruz. Evde kendimi resme verdim, resim yapıyorum. 5-6 aydır tuvalin karşısındayım” dedi.

Kubat, İpek Açar’a 4 yaşındaki kızı Ayza’nın kendisine çok şey öğrettiğini de söyledi ve “Karantinada kızım ve eşimle birlikte birbirimize kenetlendik. Kızım bana çok şey öğretiyor, o büyürken ben de hayatı adeta yeniden öğreniyorum” şeklinde konuştu.

Konserin ilerleyen dakikalarında İpek Açar ve Kubat, özellikle büyük şehirlerde hayatımızın merkezinde olan sosyal medyayı da konuştular.

Kubat, “Şunu yiyorum bunu yedim diye, bunları paylaşma taraftarı değilim. Hayata söyleyeceğimiz bir cümlemiz varsa paylaşıyoruz, mesela gereksiz paylaşımlar yapmıyorum. İnsanlar işlerini öncelikle paylaşsalar daha iyi olur. Her konuda herkesin fikri var” derken, İpek Açar “Yeni sosyal medya yasasıyla insanların birbirlerine kotu cümleler söylemesi ortadan kalkacak” ifadesini kullandı.