Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine çelme takan Arka Sokaklar dizisine bravo!

Kırmızı Oda dizisine çelme takan Arka Sokaklar dizisine bravo!

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi günün en çok izlenen yapımı oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, 571.bölümüyle reytinglerde iyi bir çıkış yakaladı. 9’lu oranlarda elde ettiği sonuç ile göz dolduran dizi, tv8 ekranındaki Kırmızı Oda’yı da geçmeyi başararak birincilik koltuğuna oturdu. Cuma akşamları genelde Kırmızı Oda dizisinin tüm kategorilerde birinciliği yaşanır, bazen de Arka Sokaklar sürpriz yapardı. Dün akşam da bu sürprizlerden birisi yaşandı ve Arka Sokaklar birinciliği elde ederek takdiri hak etti.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, 1 Ocak Cuma günü ise ekranda yer almayacak.

Dizinin 572. bölümünün 1 hafta ara ile 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı da duyuruldu. Arka Sokaklar hayranları dün akşamki birincilik başarısı ile mutlu olurken, bir haftalık ara ile de üzüldü.

İşte 25 Aralık Cuma günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kırmızı Oda dizisine çelme takan Arka Sokaklar dizisine bravo! 3

Kırmızı Oda dizisine çelme takan Arka Sokaklar dizisine bravo! 4