Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı!

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında geçtiğimiz sezon büyük başarı kazanan Kırmızı Oda dizisinde birçok ünlü isim yer aldı. Hikayelere hayat veren, güçlü performanslar sergileyen konuklar sayesinde Kırmızı Oda dizisi büyük reyting başarısına ulaştı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi, ünlü isimleri konuk ederek başarı kazandı.

Yeni sezonda da bu durum devam edecek. Dizide anlatılacak hikayeleri yine ünlüler canlandıracak. Özellikle de son günlerde bazı kadın oyuncuların ekibe katılması dikkatleri Kırmızı Oda’nın üzerine çekti. Özellikle de kadın oyuncular konusunda gelen bilgiler dikkatlerden kaçmıyor. Çukur ve Masumiyet dizileri ile öne çıkan İlayda Alişan’ın yeni dönemde Kırmızı Oda dizisinde yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı! 11

İlayda Alişan’ın hikayedeki annesi olarak izleyeceğimiz kişinin ise Başak Daşman olması netleşti. Kırmızı Oda’daki hikayede İlayda Alişan’ın annesi rolünde Başak Daşman yerini alacak.

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı! 12

1981 doğumlu olan Başak Daşman, 1996 yılından bu yana setlerde başarıyla yer alan bir isim… Payitaht Abdülhamid, Azize gibi dizilerde yer alan oyuncu, ayrıca Akrep ve Hekimoğlu projelerinde de kısa süreler yer aldı.

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı! 13

Etkili öykülerle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kırmızı Oda dizisindeki bir başka önemli gelişme ise Ayça Bingöl’ün projeden gelen teklifi kabul etmesi oldu.

Ayrıca usta oyuncu Güneş Hayat da dizinin ikinci sezonunda hikayelerde yer alacak bir başka önemli isim olarak dikkat çekiyor. Güneş Hayat, Hercai dizisindeki Esma karakterinin yanı sıra Maraşlı isimli yapımda da Hamiyet olarak son dönemde ekranda yer almıştı.

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı! 14

Dizide yer alacak bir başka ünlü kadın oyuncu ise Nihal Yalçın oldu. 1981 doğumlu oyuncuyu yeni sezonda tv8 ekranında izleyeceksiniz.

Nihal Yalçın en son İstanbullu Gelin dizisinde Güneş Köksal karakterine hayat vermişti. Oyuncu, 2 yılın ardından yeniden setlere dönüş yapacak. Oyuncu, Yalan Dünya dizisindeki Açılay karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Kırmızı Oda dizisine 5 iddialı kadın oyuncu adeta çıkartma yaptı! 15

Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezon çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. Gelen bilgiler kadın ünlüler konusunda ekibin bir hayli etkili kişilerden oluşacağını anlatıyor.