Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine ilgi azaldı, yeni kararlar alındı!

Kırmızı Oda dizisine ilgi azaldı, yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi geçen sezon çok başarılı bir çıkış yaptı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı diziye birçok konuk oyuncu katıldı. Ünlü isimlerin etkili hikayelerde yer alması ile birlikte tv8’de yayınlanan dizi milyonlarca izleyiciyi ekran başına topladı.

Kırmızı Oda dizisinin hikayeleri, yaşanmış olaylardan alıntılandığı için de izleyici daha fazla dikkat çekti. İlk sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan dizinin yaz arasında sonra yeniden ekrana dönüşü beklendiği gibi olmadı.

Ortalamanın üzerinde reytingler alan ve birincilikler de elde eden dizi, hem geçen sezonki reyting oranlarından uzak kaldı hem de izleyici ilgisinin azalmaya başladığı görüldü.

Geçtiğimiz hafta da reytinglerde düşüş sergileyen Kırmızı Oda için yeni kararlar alındı. Diziye yeni isimler katılıyor ve hikayelerin daha etkileyici olması için çalışmalar yapılıyor.

Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman, İlayda Alişan bu sezon başlangıcında Kırmızı Oda’nın en önemli kozları oldu. Konuk oyuncu olarak yer alan bu isimler başarılı performanslar ortaya koydu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışman olarak destek verdiği dizinin hikayeleri çok etkileyici. Çekim kalitesi de iyi olan Kırmızı Oda’daki bu düşüşü durdurmak için senaryo grubu da yoğun şekilde çalışıyor.

Kırmızı Oda dizisine ilgi azaldı, yeni kararlar alındı! 10

Ayrıca diziye usta oyuncu Süreyya Güzel de Betül karakteri ile katıldı. Oyuncu, en son Masumiyet isimli Fox TV dizisinde avukat Beril olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Yeni oyuncuların da yakın zamanda Kırmızı Oda’ya katılması ve geçen sezonki izleyici ilgisini yakalamak için de etkili hikayelerin yayınlanması bekleniyor.