Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisine kardeş bir dizi geliyor!

Kanunsuz Topraklar dizisine kardeş bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film, dizi sektörünün önemli firmalrından birisi ve Kanunsuz Topraklar isimli dizi için de son dönemde yoğun bir çaba harcadı… Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizi, 1939 yılında geçen hikayesi ile dikkat çekiyor. Esra Bilgiç, Necip Memili ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici atmosferi de izleyicilerin ilgisini çekti.

Hikayesi Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçen Kanunsuz Topraklar, kendilerini ölüme terk eden maden şirketi sahibi ile işçilerin hak mücadelesini ortaya koyuyor. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, bu diziye büyük önem verdi. Hiçbir masraftan kaçınmayan ünlü yapımcı, Kanunsuz Topraklar’ın ekrana gelmesinin ardından yeni bir projeyi gündemine aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gold Film yeni bir dizi için çalışmaları başlattı. Kanunsuz Topraklar dizisine kardeş dizi geliyor. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan bu yeni dizinin ismi Erkek Severse olacak.

Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı dizi için oyuncu arayışları başladı. Erkenci Kuş gibi önemli bir romantik komedi dizisinin de yapımcısı olan Gold Film, anlaşılan yine benzer bir projeyi ortaya çıkartacak. Başrol için erkek ve kadın oyuncu için arayışlar devam ediyor.