Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Laçin Ceylan yeniden setlere dönüş yaptı!

Laçin Ceylan yeniden setlere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Laçin Ceylan, hem sinema hem dizi sektöründe bir çok rolde yer aldı… 1965 doğumlu olan oyuncu, tiyatroya da büyük hizmetlerde bulundu. Laçin Ceylan, son dönemde farklı dizilerde yer aldı. Son 2 yıldır herhangi bir projede adı geçmeyen Laçin Ceylan’ın Aşıklar Bayramı isimli sinema filmi ile yeniden setlere döndüğü ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen’in başrollerinde yer aldığı filmin çekimleri Kırşehir’de devam ediyor. Özcan Alper’in yönetmenliğini yaptığı Aşıklar Bayramı filminde Heves Ali isimli bağlama sanatçısının hayatına yönelik bir hikaye izleyicilerle buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Heves Ali karakterinin oğlu Avukat Yusuf olarak hikayede yer alıyor. Laçin Ceylan ise filmde bağlamasıyla dikkat çekecek. Oyuncu proje için özel saz dersleri aldı.

Bir baba oğulun yol hikayesi olarak öne çıkan Aşıklar Bayramı çok dikkat çeken bir proje ve hayranlar da merakla bekliyor.

Laçin Ceylan, daha önce birçok dizide yer aldı. Gümüş, Hatırla Sevgili, Çilek Kokusu, İnsanlık Suçu ve son olarak da Aşk Ağlatır’da ünlü oyuncuyu izleme fırsatı bulduk.

Oyuncu, sinema filmlerinde de birçok farklı karakterde yer alarak başarılı bir kariyere imza attı.