Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine üç etkili kadın oyuncu katıldı, üçü de bomba isimler!

Kırmızı Oda dizisine üç etkili kadın oyuncu katıldı, üçü de bomba isimler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda tv8 ekranındaki Kırmızı Oda dizisi yine hayranlarını mest edecek. Yönetmen değişikliğinin yaşandığı dizideki hikayeleri yine ünlü isimler canlandıracak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi ilk sezonu ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Kırmızı Oda dizisinin yeni dönemi için sıkı bir hazırlık dönemi geçti. Dizinin setinde çalışmalar başladı ve yakında yeni bölümlerin ekrana gelmesi bekleniyor. Diziye katılan kadın oyuncular ise büyük dikkat çekiyor.

Özellikle Ayça Bingöl gibi usta bir ismin Kırmızı Oda dizisini tercih etmesi çok önemli bir fark yaratacak. Bingöl ikinci sezonun sürükleyici isimlerinden birisi olacak.

Kırmızı Oda dizisine üç etkili kadın oyuncu katıldı, üçü de bomba isimler! 9

1975 doğumlu olan Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli diziyle akıllara yazıldı. Oyuncunun son rol aldığı yapım ise 2019 yılında yayınlanan Kardeş Çocukları olmuştu.

Kırmızı Oda dizisine üç etkili kadın oyuncu katıldı, üçü de bomba isimler! 10

Diziye katılan son dönemin dikkat çeken genç isimlerinden İlayda Alişan da heyecanın artmasına neden olacak. Çukur dizisinde büyük çıkış yapan oyuncu, Masumiyet isimli projede de güçlü bir dram performansı ortaya koydu.

Kırmızı Oda dizisine üç etkili kadın oyuncu katıldı, üçü de bomba isimler! 11

1964 doğumlu ünlü oyuncu Güneş Hayat da yine Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonunda izleyeceğiniz isimle arasında bulunuyor. Oyuncu son iki sezonda önce Hercai dizisinde Esma, ardından da Maraşlı’da Hamiyet olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.