Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisini yeniden eski heyecanına kavuşturacak bir hikaye geliyor!

Kırmızı Oda dizisini yeniden eski heyecanına kavuşturacak bir hikaye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ilk sezonundaki bazı hikayelerle gündeme yerleşmiş, herkesin diline düşmüştü. Meliha, Alya, Boncuk ve Ali Sadi karakterleri, dizinin unutulmaz hikayelerine imza atan karakterlerdi. Adeta izleyiciyi ekrana kilitleyen bir süreç yaşanmıştı.

İkinci sezonuyla birlikte ilginin biraz daha azaldığı Kırmızı Oda dizisi, yine de Cuma akşamları TV8 kanalının sevilen yapımı olarak ekrandaki yerini korumaya devam ediyor. Yeni hikayeler, yeni karakterler diziye katılmakta ama ilk günlerin heyecanını yakalamak da zorlaşıyor bölümler ilerledikçe.

Dizinin ilk bölümlerinde Evrim Alasya’nın hayat verdiği Meliha’nın hikayesi herkesi şaşkına uğratmıştı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitabından alıntılanan dizideki karakterler, izleyicinin de merakını cezbetmeye devam ediyor.

Meliha’nın ardından, Melisa Sözen’in hayat verdiği Alya’yı da unutmak mümkün değil. Erkan Petekkaya’nın oynadığı Ali Sadi karakteri de izleyenlerin kolay kolay hatırından çıkmayacak bir gerçek hayat öyküsüydü.

Kırmızı Oda dizisi, giderek reytinglerde eskiye nazaran kan kaybetti ama kemikleşmiş bir izleyicisi olduğu da yadsınamaz. Diziye yeni hikayelerle birlikte ünlü isimlerin katılması da devam ediyor.

Kırmızı Oda dizisini yeniden eski heyecanına kavuşturacak bir hikaye geliyor! 8

Yeni bölümlerde gelecek olan bir hikaye ise yine izleyenlerin büyük dikkatini çekeceğe benziyor. Avlu dizisindeki Naciye rolüyle izleyenlerin bir kez daha takdirini kazanan Hülya Şen, Kırmızı Oda’da çarpıcı bir hayat hikayesinin kahramanını oynayacak.

Başarılı oyuncunun diziye yeni bir renk ve heyecan katması bekleniyor. Hülya Şen, Avlu dizisinden sonra sağlık sorunları nedeniyle bir süredir dinlenmekteydi. Oyuncu, 2004 yılında Zerda isimli dizinin setine giderken geçirdiği bir kaza sonucu kalça protezi ile yaşamaya başlamıştı. 5 ay önce bir kez daha ameliyat olan Hülya Şen şimdi fizik tedavi ile daha iyi durumda.

Kırmızı Oda dizisini yeniden eski heyecanına kavuşturacak bir hikaye geliyor! 9

53 yaşındaki Hülya Şen, Adana Ortopedia Hastanesi’nde geçirdiği başarılı ameliyatın ardından tedavi sürecini de atlattı ve çok özlediği tiyatro sahnelerine de kavuştu. Hülya Şen, ekrana bambaşka bir imaj ile dönecek ve Kırmızı Oda dizisinde bir kez daha izleyiciyi şaşırtacak bir karaktere hayat verecek.

2019 yılında Aşk Ağlatır isimli dizide Nihal Özben’i, 2020 yılında Şeref Sözü dizisinde Hicran Adabeyli’yi canlandırmıştı.