Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in kızıyla kar fotoğrafları içinizi ısıtacak!

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in kızıyla kar fotoğrafları içinizi ısıtacak!

tarafından kadir kadir
Özge Özder - Kızı Luna

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde etkili bir yan karakteri olarak Derya’yı canlandıran Özge Özder, eşi ve bebeği Luna’nın karla tanıştığı anları geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşmıştı.

Ailece bir AVM’de görüntülenen ünlü çift, hem bu anları hem de annelik ve bebeği ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Luna’nın geçen sene Şubat ayında büyük kar yağışı sırasında doğduğunu belirten Özge Özder, çocuklarının bir kar çocuğu olduğunu ve kendileri için bu ayların çok önemli olduğunu söyledi.

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in kızıyla kar fotoğrafları içinizi ısıtacak! 3

Luna’nın 11 Şubat’ta 1 yaşına basacağını da söyleyen Özge Özder, bu yaşına kadar zamanın nasıl geçtiğini eşi Sinan Güleryüz ile birlikte anlamadıklarını, çok çabuk büyüdüğünü dile getirdi.

Dizi seti, tiyatro ve evi arasında mekik dokuyan ünlü oyuncu, bebekleri Luna için doğum günü olan 11 Şubat’ta çıkacak sözü ve müziği kendisine ait bir çocuk şarkısının müjdesini verdi.

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in kızıyla kar fotoğrafları içinizi ısıtacak! 4

Ünlü oyuncu geçen sene Sadakatisz dizisinde bir süre hamile olarak rol almış, rolü gereği hamile olamayacağı için karnını izleyiciden gizlemişti.

Kızı Luna ile verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncu o pozlara bir yenisini daha ekledi. Oyuncu, kızı eşi ve köpekleriyle çekilmiş fotoğrafları instagram hesabından paylaşarak fotoğrafa, “Buralar bir süre karlı … Karlar prensesinin ilk karı ???? ⛄️”notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özge Özder (@ozzgeozder)’in paylaştığı bir gönderi