Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi daha ilk bölümden reytinglerde liderliğe oturdu! Diğer dizileri korku sardı!

Yalnız Kurt dizisi daha ilk bölümden reytinglerde liderliğe oturdu! Diğer dizileri korku sardı!

tarafından kadir kadir
Yalnız Kurt Atv'de

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Osman Sınav imzalı atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisi iddialı konusu ve kadrosuyla daha ilk bölümden reyting sıralamasında birincikte yer aldı.

Hasan Denizyaran’ın canlandırdığı Altay, hayatını “Kurdoğlu” namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Damla Kolbay’ın hayat verdiği Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay’dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra’nın da sevgilisi olan Murat Han’ın canlandırdığı Doğan’ın peşlerine düşer.

Yalnız Kurt dizisi daha ilk bölümden reytinglerde liderliğe oturdu! Diğer dizileri korku sardı! 3

Altay, Esra’ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950’lerin Türkiye’sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay’a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan “Kumandan”, Cihan Ünal’ın hayat verdiği Davut Bahadır yol gösterir.

Etkileyici ilk bölümün ardından sosyal medyada konuşulmaya başlayan Yalnız Kurt, yeni bir dizi olmasına rağmen daha ilk bölümden Cuma günü reyting sıralamasında da diğer dizileri geride bırakarak birincilik koltuğuna oturdu.

Yalnız Kurt dizisi daha ilk bölümden reytinglerde liderliğe oturdu! Diğer dizileri korku sardı! 4

28 Ocak Cuma dizi reyting sonuçlarına göre; Total izleyici grubunda birinci Yalnız Kurt, ikinci Arka Sokaklar, ardından Aziz geldi. AB Grubunda ise birinci sırada Yalnız Kurt, ardından Arka Sokaklar ve Aziz geldi. 20+ABC 1 grubunda ise birinci sırada Yalnız Kurt, ardında Arka Sokaklar yer aldı.

Osman Sınav imzalı atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu, Sinegraf’ın yapımını, Yusuf Ömer Sınav’ın yapım süpervizörlüğünü üstlendiği, Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.