Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinin Alya’sı hala akıllarda, Melisa Sözen de unutamadı!

Kırmızı Oda dizisinin Alya’sı hala akıllarda, Melisa Sözen de unutamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Sözen bir cilt bakımı markanın reklam yüzü oldu ve hayvanlar üzerinde denenmeyen ürünler olduğunu da özellikle belirtti. Oyuncu, “Tanıtımını yaptığım ürünün arkasında durabilmek bence çok kıymetli” dedi.

Kendisinin de gönül rahatlığı ile bu üründen bahsedebildiğini anlatan oyuncu, markanın çevreye gösterdiği özene de dikkat çekti. Hayvanlar üzerinde test yapılmadığının altını çizen oyuncu, bunların kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteri ile çok ilgi çeken ve hala hafızalarda yer alan oyuncu, projenin kendisi için çok özel bir iş olduğunu anlattı. Oyuncu, “Bu hikayeyi anlatabildiğim için, bir parçası olduğum için çok mutlu oldum. Birilerinin kalbine değebildiyse, farkındalık yaratabildiyse ne mutlu. Projenin kendisi de bunu amaçlıyordu” açıklamasını yaptı.

Kırmızı Oda dizisinin Alya'sı hala akıllarda, Melisa Sözen de unutamadı! 7

Kırmızı Oda dizisinin sadece bir dram dizisi olmadığını ve toplumda farkındalık yaratma amacını da taşıdığını anlatan oyuncu, hayatı boyunca unutamayacağı deneyim yaşadığını anlattı.

Kadın ile erkek oyuncular arasında bir ücret eşitsizliğinin varlığını kabul eden oyuncu, “Kadın erkek arasındaki eşitsizlik, her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de geçerli. Ama hepimiz bunun için elimizden gelen savaşı veriyoruz. İnanıyorum ki yapımcılar ve kanallar da bu konulardaki tutumlarda düzeleceğiz, doğru yolu hep beraber bulacağız” dedi.