Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu gözyaşları arasında veda etti!

Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu gözyaşları arasında veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinden bir ünlü isim ayrıldı… Söz dizisinde Eylem karakteri ile büyük çıkış yapan Meriç Aral, bu sezon başladığı Kırmızı Oda dizisine 22. bölüm itibari ile veda etti. Doktor Ayşe karakteri ile ekranda izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurdu. Vedası ise birçok izleyici için gözyaşları ile karşılandı.

Artık Kırmızı Oda dizisinin başrollerini sayarken Meriç Aral bu isimler arasında yer almayacak. Doktor Ayşe’nin vedasına izleyiciler çok üzüldü. Veda sahnesinde gözyaşı dökenler de oldu… Meriç Aral ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti.

Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu gözyaşları arasında veda etti! 26

Oyuncu, “Çok harika bir ekiple tanışmış ve çalışmış olmanın mutluluğu ile ayrılıyorum Kırmızı Oda’dan… Tüm ekip arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum” diyerek birlikte çalıştığı isimleri etiketledi ve tüm ekibe de veda etti.

Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu gözyaşları arasında veda etti! 27

Doktor Ayşe karakterinin baba özleminin ve sevgisini alamamış olmasının onun hayatında ne kadar büyük bir etkisi olduğunu sergileyen Meriç Aral, dizinin en önemli yan karakterlerinden birisine hayat verdi. Aslında Doktor Ayşe, toplumda çokça karşılığı olan bir karakterdi ve bu nedenle de izleyiciler tarafından çok sevildi.

İşte Doktor Ayşe’nin veda ettiği anlar…

Meriç Aral da güçlü bir performans ortaya koydu. Oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla da arkadaşlarına veda ettiği anları paylaştı.

Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu gözyaşları arasında veda etti! 28