Ana sayfa Sosyal Medya Ah be Boncuk sonun böyle mi olacaktı? Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik yine yürek yaktın!

Ah be Boncuk sonun böyle mi olacaktı? Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik yine yürek yaktın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisi, 29 Ocak Cuma akşamı hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler alırken, yaşanan acı olaylar da izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Meriç Aral’ın Doktor Ayşe karakteri ile son kez yer aldığı diziden ayrılmasının yanı sıra bir de Boncuk’un durumu dikkat çekti.

Burcu Biricik’in bir süredir başarıyla canlandırdığı Boncuk karakterinin hikayesi dün akşam yayınlanan 22. bölümde de devam etti. Ancak dizinin bölüm finalinde arabanın çarptığı Boncuk, herkesi derinden üzdü. Boncuk öldü mü? İşte akıllarda bu soru var.  Beklenen ise Boncuk’un hikayesinin böyle son bulması. Sosyal medyada da bu konu çok konuşuldu.

Aslıhan Gürbüz ile birlikte Burcu Biricik haftalardır Kırmızı Oda dizisinin reytinglerine olumlu katkı yapıyor. Boncuk karakterinin hikayesi de izleyicileri çok etkiledi. Ancak 22. bölümün sonunda kimsenin beklemediği o kaza derinden üzdü.

Ah be Boncuk sonun böyle mi olacaktı? Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik yine yürek yaktın! 9 Ah be Boncuk sonun böyle mi olacaktı? Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik yine yürek yaktın! 10 Ah be Boncuk sonun böyle mi olacaktı? Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik yine yürek yaktın! 11

Sosyal medya kullanıcıları Burcu Biricik’in başarılı performansını alkışlarken, Boncuk’un bu şekilde hikayesinin son bulmasına da çok üzüldüklerini belirten yorumlar yaptı.

Gelinlik giyerek gece yarısı sokaklarda koşan Boncuk’un bu hallerini gözyaşı ile izleyen Kırmızı Oda hayranları, kamyonun çarpmasıyla da şoke oldu. Yaralı halde yerde yatan Boncuk’a ne olduğu 23. bölümde ortaya çıkacak. Ancak veda etmesi büyük olasılık olarak duruyor.

Kırmızı Oda dizisinin 23. yeni bölümü 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak ve bu sefer de hikayeye Pınar Deniz katılacak.