Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin Haluk’u Yılmaz Kunt’a yeni dizi piyangosu

Kırmızı Oda dizisinin Haluk’u Yılmaz Kunt’a yeni dizi piyangosu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında yeni bir dizi başlıyor. ARC Film tarafından hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler bir bir eklenmekte… Baş Belası isimli polisiye dizinin başrolünde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir bulunuyor.

İki ünlü ismin ilk kez buluşmasına sahne olacak Baş Belası dizisine yeni oyuncuların katılma süreci de devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Uyanış Büyük Selçuklu’dan ayrılan, Yasak Elma’da Lila karakteri ile öne çıkan Buse Buçe Kahraman, atv dizisinin kadrosuna katıldı.

atv dizisine yeni bir ismin daha katıldığı ortaya çıktı. Bu kişi en son Kırmızı Oda dizisinde Haluk olarak izlediğimiz Yılmaz Kunt oldu… 2016 yılında Gülümse Yeter dizisindeki Sarp karakteri ile ekranlara adım atan Kunt, sonrasında ise Bahtiyar Ölmez dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti.

Yılmaz Kunt’u öne çıkartan projesi ise Afili Aşk isimli romantik komedi dizisindeki Berk Koçar karakteriydi. Oyuncu, bu sezona Kırmızı Oda dizisinde Haluk olarak başladı ve şimdi yeni bir anlaşma daha yaptı.

Baş Belası isimli polisiye dizide yerini alan Yılmaz Kunt, nasıl bir karaktere hayat verecek, merakla bekleniyor.