Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi hayranları hayal kırıklığına uğradı!

Kardeşlerim dizisi hayranları hayal kırıklığına uğradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarının yeni dram dizisi Kardeşlerim, atv ekranında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Genç isimlerin öne çıktığı, tecrübeli oyuncuların da renk kattığı hikayede ağır bir dram havası var… En son Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat veren Ahu Yağtu da uzun bir aradan sonra yeniden setlere atv dizisi ile çıktı.

Ahu Yağtu, Kadın’dan sonra tiyatro çalışmalarına başlamış ve iki farklı oyunda yer almıştı. 2021 yılında ise güzel oyuncu, Kardeşlerim dizisindeki Suzan karakteri ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Ahu Yağtu’nun canlandırdığı karaktere yönelik olarak izleyicilerin hayal kırıklıkları ve eleştirileri de sosyal medyaya yansıdı.

“Nebahat, Suzan için ‘soğuk nevale’ diyordu ya çok haklısın Nebahat” diye yorum bırakan Kardeşlerim hayranları bu karakteri eleştiren mesajlar paylaşıyor. Kardeşlerim dizisinde ilk 12 bölüm çok başarılı bir şekilde geçti. 13. yeni bölümden de ilk fragman yayınlandı.

Suzan’ın şoke eden önerisi izleyicilerin tepkisine neden oldu. Kendi oğluna bile sahip çıkmak istemeyen Suzan, Kardeşlerim dizisi hayranlarını şoke etti. Suzan, oğlu Ömer’in önüne koyduğu belge ile tüm varlığını kızı Harika’ya bırakmasını kabul etmesini istiyor.

Kardeşlerim dizisi hayranları hayal kırıklığına uğradı! 7

Suzan’ın bu hareketine dizi hayranlarının tepkisi şöyle oldu: “Suzan’ın Kardeşlerin hepsine annelik yapmasını beklerken, kendi oğluna bile yapmaması şoku.”

Yiğit Koçak’ın başarıyla canlandırdığı Ömer karakterinin düştü bu durum Kardeşlerim hayranlarını da çok üzdü.

Bir dizi hayranının şu yorumu da dikkat çekti: Ömer’in Suzan’ın annesi olduğunun şokunu atlatamamışken, Harika ve Suzan’ın üstüne gelmesi çok acı.”

Kardeşlerim dizi hayranları Suzan’ın Ömer’e karşı bu tavrı ile hayal kırıklığına uğradıklarını da mesajlarına yansıtıyor.