Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’dan ayrılan Buse Buçe Kahraman, Baş Belası dizisine geçti!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan ayrılan Buse Buçe Kahraman, Baş Belası dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizileri arasında rekabet pandemi döneminde daha da hareketlendi. Yeni yapımlar bir bir başlıyor ve oyuncular da yeni projelerle ekranlarda bambaşka rollerle izleyicilerin karşısına daha sıklıkla çıkıyor.

En son Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde Livya isimli karaktere hayat veren Buse Buçe Kahraman performansı ile bir hayli beğeni toplamıştı. Oyuncu Çarpışma dizisinde Meltem karakteri ile başladığı kariyerinde, Yasak Elma dizisinde Lila olarak kendini gösterdi ve Uyanış Büyük Selçuklu ile de tecrübe kazandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kahraman, yeni bir dizi anlaşması yaptı… TRT1 dizisinde sadece 0 bölüm yer alan Kahraman, atv’de yaz aylarında yayınlanacak olan yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı, Baş Belası dizisine geçti! 1

ARC Film tarafından hazırlıkları süren Baş Belası isimli dizinin kadrosunda Buçe Buse Kahraman’ın da olduğu ortaya çıktı. Dizi iki ünlü ismin başrolde buluşması ile gündeme gelmişti.

atv’nin yeni dizisinde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisini bir arada göreceksiniz. Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisinde yer almıştı. Seçkin Özdemir ise en son Kuruluş Osman’ın kadrosunda bulunmuştu.

Baş Belası bir polisiye dizi olarak öne çıkacak.