Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı!

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları 6 dizi yayınlanıyor. TRT1 ekranlarındaki Payitaht Abdülhamid de önümüzde dönemde 5. sezonu ile bu yarışa katılacak. 25 Eylül Cuma günü yayınlanan 6 dizinin elde ettiği reyting sonuçları bizlere önemli bilgiler sunuyor. Her şeyden önce artık diziler arasındaki müthiş yarışta her çıkış ve düşüş bir başka yapımı da etkiliyor…

Örneğin Kırmızı Oda dizisinin gelişi Cuma rekabetinde her şeyi değiştirdi. Ramo’nun çıkış yapması ve Arka Sokaklar’ın gücünü muhafaza etmesi Cuma akşamlarının en önemli gerçeği olarak gözler önüne serildi. Peki 25 Eylül akşamı yarışta neler oldu?

Tüm kategorilerde Kırmızı Oda dizisi birincilik elde ederek müthiş çıkışına devam etti. TV8 bu diziyi ekranına kazandırarak, dizi izleyicilerini kanalına çekme yolunda çok büyük bir adım atmış oldu. Artık Cuma akşamları Kırmızı Oda dizisinden sorulacak… Reytingler müthiş…

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 13

Ramo dizisi ise Çağatay Tosun’un yönetmenliğinde aksiyon dolu bölümleri ile ikinci sezona çok iyi başladı. Bu iyi gidiş de devam ediyor. Ramo, totalde ve ABC1 grubunda Kırmızı Oda’nın ardından 2. sırada yer aldı. AB’de ise dizi 4. durumda. Yani tüm kategorilerde günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 14

Kanal D ekranında 15. sezonuyla yoluna devam eden Arka Sokaklar da özellikle total ve ABC1 gruplarında güçlü bir şekilde varlığını sürdürüyor. Kırmızı Oda ve Ramo’dan sonra yine tüm kategorilerde Arka Sokaklar en çok izlenen 3. dizi konumunda.

Bu üç yapım aldıkları sonuçlarla Cuma rekabetinin zirvesinde bulunuyor ve diğer rakiplerine oranla oldukça iyi pozisyonda bulunuyor.

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 15

Hercai dizisi sadece totalde yüksek ve AB ile ABC1 gruplarında adeta sürünüyor… atv’nin dizisi hikayesini daha heyecanlı yapıp, aksiyonu da bol tutuyor ama artık iş işten geçmişe benziyor. Keşke bunu 2. sezonda yapsalardı. Hercai yükseliş sergilemez ise sıkıntılı pozisyondan kurtulamayacaktır.

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 16

Bay Yanlış dizisi en iyi performansını totalde gerçekleştirse ortalamanın altında ve AB ile ABC1 gruplarında daha kötü bir pozisyonda. Yani Fox TV elinde hazır bulunan 3 dizisi varken, Bay Yanlış’ın bu durumunu ne kadar daha görmezden gelebilir ki? Belki yurt dışı satışları için hatırı sayılar bir bölüm sayısına kadar sabır gösterilir. Belki de prime-time değil de farklı bir saat dilimine kaydırılır. Reytingler yükselmez ise final söylentileri bile yakında çıkabilir.

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 17

Star TV’nin çok etkili kadrosu ve heyecanlı hikayesi ile ikinci sezonda reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Babil dizisinin durumu kötü. Babil, totalde adeta sürünüyor. AB’de güçlüydü ama desteğini kaybetmişe benziyor. Sonuç olarak Babil dizisi ya gün değiştirecek ya da finale doğru ağır ağır ilerleyecek.

İşte 25 Eylül Cuma reytingde ilk 10 program listesi:

TOTAL’DE İLK 10 PRORGAM

Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 18
Kırmızı Oda ortalığı dağıttı! Babil final potasında, Hercai ve Bay Yanlış reytingde sınıfta kaldı! 19