Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytinglerde birincilikleri bir bir kaybediyor!

Kırmızı Oda reytinglerde birincilikleri bir bir kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonda düşüş yaşamaya devam ettiğini gözlemliyoruz. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin hikayeleri yine etkileyici. Ayrıca ünlü isimlerin katkı vermesi ile yine güçlü oyunculuklar görebilirsiniz.

Ancak dizinin ilk sezona göre ikinci sezonunda daha düşük reytingler elde ediyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde hızlı bir gerileme yaşayan dizi 50. bölümü ile günü dokuzuncu sırada tamamladı.

Bu sezon cuma akşamları hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikleri kimseye kaptırmayan Kırmızı Oda, Show TV’de Aziz dizsisinin başlaması ile sadece AB grubunda birinci olabildi.

ABC1 grubunda Aziz dizisinin birinci sırayı elde etmesi tv8 dizisinin zirveyi bırakmasına neden oldu.

Kırmızı Oda AB grubunda ve ABC1’de ortalamanın biraz üzerinde reytingler alıyor. Ancak bu oranlar geçen yıl ile kıyaslandığında bir hayli izleyici kaybı yaşadığı görülüyor.

Arka Sokaklar’ın tüm kişiler kategorisindeki birinciliğinin devam ettiği Cuma akşamları artık Aziz dizisi de zirvenin en güçlü adaylarından birisi konumunda.

Cuma reyting yarışında Kırmızı Oda dizisinin yeniden izleyici ilgisini kazanması gerekiyor. Yoksa AB grubu birinciliği de yakında elinden gidebilir.