Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi reytinglerde çok iyi başlangıç yaptı!

Aziz dizisi reytinglerde çok iyi başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık birincilik için yarışacak yeni dizinin adı Aziz… Show TV ekranında ilk bölümü yayınlanan dizinin reytinglerde daha ilk bölümde birincilik elde etmesi büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

5 Kasım Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında ABC1 grubunda Aziz dizisinin ilk sırada yer aldığını ve Kırmızı ‘da’yı birincilikten indirdiğini hemen belirtelim. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizi etkili hikayesi ile hemen dikkatleri çekti.

Bir süredir tanıtımları yapılan ve heyecanla beklenen dizinin ilk bölümü sosyal medyada yapılan yorumlara göre çok beğenildi. Başrol oyuncularının uyumu da çok iyi olarak nitelendirildi.

Dizinin reytinglerinin de iyi gelmesi iyi bir ekran başlangıcı yaptığını gösteriyor. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile 4. sırayı elde eden Aziz dizisi, ilerleyen haftalarda Arka Sokaklar ile bu kategoride birincilik yarışına girişebilir.

AB grubunda biraz daha düşük gelen reytinglere rağmen 3. sırada yer alan dizi için ikinci bölüm sonuçları da merakla beklenecek.

ABC1 grubunu birincilik ile bitirmesi ve Kırmızı Oda’nın geçen sezondan bu yana devam eden bu kategorideki birinciliğine son vermesi de Show TV’nin yeni dizisinin önemli bir başarısı olarak gözüküyor.

Dizinin ikinci yeni bölümü 12 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. Bu bölümde reytinglerin daha da yükselmesi beklentisi bulunuyor. Başrol oyuncularının güçlü uyumunun sosyal medyada da yüksek etkileşime ulaşılmasını sağlaması önemli bir başarı olarak dikkatlerden kaçmadı.