Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Sadi ile sarsan Erkan Petekkaya, Kanal D’nin O Kız dizisinde, hiç tahmin etmediğiniz bir rolde!

Kırmızı Oda’da Sadi ile sarsan Erkan Petekkaya, Kanal D’nin O Kız dizisinde, hiç tahmin etmediğiniz bir rolde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül sezonu için kanalların hummalı çalışmaları çoktan başladı. Yeni diziler, iddialı yapımlar, birbirinden ünlü oyuncularla sezon başında pek çok yapım ekranlara gelmeye başlayacak. Her yıl Eylül ayının ilk haftalarında başlayan dizi bombardımanında bir süre izleyici ne izleyeceğine karar vermekte zorlanacak.

Yaz sezonu dizileri ekranı renklendirirken, sezonda konuları itibariyle daha dram yüklü, daha güçlü hikayelerle gelmeye hazırlanıyor pek çok kanal. Son yıllarda dizileriyle yeniden bir çıkış yakalamayı başaran Kanal D, işi sıkı tutuyor ve bir kaç yıl öncesindeki şanssız sürecin yaşanmaması için ince eleyip sık dokuyor.

Kanal D’nin Sadakatsiz, Üç Kız Kardeş, Camdaki Kız ve Yargı dizileriyle bir kaç sezondur sürdürdüğü başarılı süreçte yeni ve iddialı yapımlar için hazırlıklar da sürmekte. Eylül ayında ekrana gelecek olan dizilerden bir tanesi de O Kız dizisi. Hazırlıkları bir süre önce başlayan dizinin başrollerinde yer alacak olan iki isim Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları, tam 17 yıl önce Beyaz Gelincik isimli dizide birlikte rol almıştı.

Kırmızı Oda'da Sadi ile sarsan Erkan Petekkaya, Kanal D'nin O Kız dizisinde, hiç tahmin etmediğiniz bir rolde! 8

Televizyon tarihinin iyi hatırlanan dizilerinden birisi olan Beyaz Gelincik, 2005-2007 yılları arasında ekranda gelmişti. 74 bölüm olarak yayınlanan dizi Adana’da çekiliyordu. Pamuk tüccarı çok zengin bir ailenin kızıyla bir işadamının aşkını anlatan Beyaz Gelincik çok sevilmiş ve Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya da partner olarak çok yakıştırılmışlardı.

Sezin Akbaşoğulları’nın kariyerinde hızlı bir çıkışı yakaladığı dizinin ardından yıllar sonra Erkan Petekkaya ile O Kız dizisinde buluşacak olması, sosyal medyada da yankı buldu. Ekranlara en son Üç Kuruş dizisiyle gelen Akbaşoğulları ve Kırmızı Oda dizisindeki Sadi rolüyle izleyicinin gönlünü bir kez daha kazanan Petekkaya, bu kez O Kız dizisi ile izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyorlar.

Kırmızı Oda'da Sadi ile sarsan Erkan Petekkaya, Kanal D'nin O Kız dizisinde, hiç tahmin etmediğiniz bir rolde! 9

Dizide iki oyuncunun oynayacağı karakterler de ortaya çıktı! Sezin Akbaşoğulları, Sitare isimli bir kadına hayat verecek. Başarılı oyuncunun partneri Erkan Petekkaya’nın rolü ise çok farklı bir deneyimi birlikte getiriyor. Hem izleyici hem de Petekkaya açısından farklı bir tecrübe yaşanacak.

En son Kırmızı Oda dizisinde Sadi isimli bir kabadayı olarak karşımıza çıkan Erkan Petekkaya, bu karakterin yaşadığı acılı hayatı performansı ile o kadar iyi ekrana taşımıştı ki büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu bu kez de O Kız dizisinde izleyenleri şaşırtacak bir rolle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Petekkaya, aslında 45 yaşında olan fakat dünyayı algılama seviyesi 5 yaşındaki bir çocuk gibi olan, saf bir adama hayat verecek! Sezin Akbaşoğulları’nın bir reklam ajansı sahibi iş insanı olarak izleyici karşısına çıkacağı dizide bu iki karakterin yollarının nasıl kesişeceği, nasıl bir hikayenin kahramanı olacakları ise şimdiden merak konusu olmuş durumda..

Yapımını Focus Film’in üstlendiği ve yönetmenliğini Özlem Günhan’ın yapacağı Kanal D’nin dikkatleri çeken dizisi O Kız’ın senaryosunu ise usta kalem Sırma Yanık yazıyor.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez…