Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Duy Beni dizisindeki o sahne sonrası işler değişti!

Star TV’nin Duy Beni dizisindeki o sahne sonrası işler değişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun romantik komedi dizileri, genelde ekranların en dikkat çeken yapımları oluyor. Fakat bu yaza damgasını vuran dizi, dram hikayesi ile izleyenleri çok sarsın Star TV’nin Duy Beni dizisi oldu. Bir gençlik dizisi olan Duy Beni’de, gerçek hayatta yaşanan liselerdeki olayların konu edilmesi, izleyicinin ilgisini de daha fazla çekiyor.

Dizi, ortaokul-lise seviyesindeki öğrencilerin birbirlerine karşı zorbalıklarının gündeme geldiği bir süreçte, ekranda bu hikayeyle ilgili arka planda yaşanan dramı da ön palan çıkarıyor. Bu da dizinin ilgi çekmesinde büyük bir etken.

Genç oyuncuların başarılı performansları ile damgasını vurdukları Duy Beni dizisi, etkileyici tanıtımı ile ilk etapta dikkatleri çekmişti zaten. Ancak ilk bölümde beklenen ilgiyi göremeyen dizi, 2. bölümdeki bir sahnenin hızla sosyal medyada yayılması ve konuşulması sonrasında reytinglerini arttırmaya başladı.

Geçtiğimiz haftanın Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapımı olarak gündeme gelen Duy Beni dizisi, kötü başlangıcına karşın, Perşembe akşamlarına damga vuracak, yaz sezonunun iddialı yapımları arasında hızlı bir çıkış yaptı 2. bölümüyle.

Star TV'nin Duy Beni dizisindeki o sahne sonrası işler değişti! 8

Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisinde tartışma yaşatan bir sahne yer almıştı. Gerçek Koleji’ndeki zengin çocukların, okula yeni gelen Ekim ve Bekir isimli iki genci soydukları ve zorbalık yaptıkları sahne, diziyi sosyal medyada öne çıkardı.

Bu sahnenin ağır çekimde ekrana getirilmesi, etkiyi daha da büyüten anlara sahne oldu. İzleyenleri çok etkileyen bu sahne ile birlikte Duy Beni, sosyal medyada çok konuşuldu ve reytinglerde de yükselmesini sağlayan bir çıkışa neden oldu.

Star TV'nin Duy Beni dizisindeki o sahne sonrası işler değişti! 9

Kimi izleyiciler bu sahnelerin şiddet dozunu çok yüksek bulup eleştirdi. Bazı izleyiciler, bu sahnelerden rahatsızlığını dile getirdi. Ancak hikayenin kurgusunda sahnenin bu şekilde işlenmesinin dikkatleri çektiği de aşikar. Dizinin yeni bölümü ekrana gelmeden önce, 2. bölüm final sahnesinden bazı karelerin yer alması da izleyici ekran başına meraklı bir bekleyişle getirmişti. Duy Beni dizisinde kimilerini rahatsız etse de gerçek hayatta da benzeri ve sert durumların yaşanmasını vurgulamak açısından bölümde yer alan bu sahne, diziye olan ilgiyi de arttırdı.