Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni filmi Gönül, sizi alıp çok ilginç bir köye götürecek!

Netflix’in yeni filmi Gönül, sizi alıp çok ilginç bir köye götürecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi, sinema filmi, belgesel yayıncılığında dijital platformlar arasında Türkiye’de en çok abonesi olan Netflix, birbirinden ünlü yerli oyuncuları bir araya getirdiği dizi ve sinema filmleriyle konuşulmaya devam ediyor. Haziran ayında Disney Plus’ın da büyük rakip olarak girdiği piyasada Netflix, iddialı yapımlarıyla izleyenlere bambaşka alternatifler sunmakta.

Disney Plus’ın pek çok ünlü isimle anlaşma yaptığı ve halihazırda çekimleri devam eden ve başlayacak olan, hepsi birbirinden iddialı projeleriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bu sırada Netflix ise başarılı oyuncularımızın yer aldığı yapımları yayınlamakta.

Bu yapımlardan birisi de BKM imzalı Gönül filmi. İkisi de rol aldıkları projelerdeki oyunculukları ile beğeni toplayan Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde oynadığı Gönül filminin yayın tarihi henüz yeni açıklandı.

Filmin yönetmenliğinin yanı sıra hikayeyi de yazan ve senaristliğini yapan Soner Caner’in imzasını taşıyan Gönül filmi, geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilmişti. Son dönemde çok konuşulan yerli yapımları birer birer yayınlayan Netflix’in Gönül filminin de önümüzdeki günlerde çokça konuşulacağı tahmin ediliyor.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ile birlikte Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek de rol almakta.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan Gönül filminin yayın tarihi belli oldu! 2

BKM Filmden Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül dizisinde izleyici bambaşka bir yere götürülecek! Hikaye, bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Bu ilginç hikayenin detaylarıyla ilgili çok fazla bilgi yok. Fakat müzik yoluyla iletişim kuran bir köyün hikayesi konu alındığı Gönül’ün oyuncu kadrosuna da bakıldığında, Netflix’in yine konuşturacak bir yapımının yolda olduğu anlaşılıyor! Filmin yayınlanan fragmanı da içinde dramı, eğlenceyi, aşkı barındıran, duygu yoğunluğu yüksek bir yapım ve ilginç iki samimi karakterin hikayesinin gelmekte olduğunu gösteriyor…

Filmin bir sahnesinden lanse edilen karede Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in motosiklet üzerindeki halleri de izleyenleri farklı bir hikayeye götürdüklerinin bir resmi adeta…

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da oynadığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i özleyenler, bu filmi heyecanla beklemekte.

Ayrıca ekrana son kez Alev Alev dizisiyle gelen ve daha sonra BluTV’de yayınlanan Saklı dizisindeki oyunculuğu ile de konuşturan Hazar Ergüçlü de performansı ile şimdiden merak konusu…