Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı!

Aslıhan Güner’in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 41. bölümü dün akşam ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey ve Yıldız sonunda evlendi. Aslıhan Güner, başarılı oyunculuğunun yanı sıra dün akşam güzelliğiyle de bir kez daha diziye damgasını vurdu. Mavi gözlerini ön plana çıkaran kırmızıya yakın kızıl saçları içinde gelinlik de çok yakışmıştı oyuncuya. Aslıhan Güner’in gelinliği ise ayrı bir detaydı.

Show TV’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Kuzey ve Güney’in 21. yıllık hasreti biterken, kına ve düğün sahneleri de hayli renkli, heyecanlı ve eğlenceliydi. Dizide damat ve gelin olarak fotoğraf çekimi yapılan sahne ise izleyenleri ayrıca güldüren detaylarla doluydu.

İki oyuncunun ekran önündeki partnerliği, uyumları, diziyi takip edenlerin de beğenisini kazanmakta. Kamera arkasında da iyi anlaştıkları sosyal medya paylaşımlarından bilinen oyuncuların gelin ve damat olarak yeni bölümdeki halleri ise görülmeye değerdi.

Fotoğraf çekimindeki eğlenceli anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

İsmail Demirci’ye damatlık çok yakışmıştı ama gözler her düğünde olduğu gibi geline yani Aslıhan Güner’e odaklanmıştı. Yıldız’ın yıllardır beklediği düğün gerçekleşirken, heyecanı da her anına yansıyordu. Gelinliği ise ayrı bir detaydı.

Dizinin takipçileri, Aslıhan Güner’in giydiği gelinliği büyük bir merakla inceledi ekrandan. Hem oyuncuyu gelinlikle görmek hayranları için ayrı bir keyifti hem de gelinliğin çok yakıştığı da bir başka detaydı.

Üzeri ‘üç boyutlu’ denilen çiçeklerle süslü gelinliğin bel ve göğüs altından transparan izlenimi veren bir görüntüsü vardı. Kolları omuzdan düşen gelinliğin kuyruk kısmı kısa tutulmuş tüm etek kısmı da yine çiçeklerle süslenmişti.

Eteği kabarık olmayan ve dökümlü duran gelinliğin duvağı ise sadeydi. Etekler süslü olduğu için duvak sade bırakılmış, bir de taçla süslenmişti saçlar.

Yıldız’ın kızıl saçları da açık bırakılmıştı. Elindeki gelin çiçeğinde ise beyaz laleler eşliğinde mor çiçek detayları da vardı.

Deniz kenarında yapılan fotoğraf çekimi sahnesinde ise Yıldız, üzerine uzun kollu beyaz kısa bir ceket giymişti. Oyuncunun üşümemesi için alınan bu önlem de dikkat çekti. O sahneyi yukarıdaki videoda görebilirsiniz..b

İşte Yıldız’ın gelinlikli halinden kareler…

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 12

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 13

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 14

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 15

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 16

Aslıhan Güner'in gelinliği olay oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kimse gözünü alamadı! 17