Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın gerçekleri ile yüzleşmeye hazır olun!

Kırmızı Oda’nın gerçekleri ile yüzleşmeye hazır olun!

tarafından ker_def

15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinin 20. bölümünde önemli sahneler yine izleyicilerin yüreklerine hitap edecek. Boncuk ve Kumru karakterlerinin hayatlarında yaşadıkları büyük acıların yansımaları izleyicileri ekrana kitleyecek.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi isimlerin rol aldığı dizinin konuk oyuncuları olarak da Burcu Biricik ve Aslıhan Gürmüz, güçlü performanslar ortaya koyuyor. Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı, Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 20. bölümünde neler yaşanacağının detayı da ortaya çıktı.

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) Doktor Hanım’ın verdiği ilaçlar sayesinde halüsinasyonlardan kurtulup gerçek yaşamla yüzleşir.

Kırmızı Oda'nın gerçekleri ile yüzleşmeye hazır olun! 7

Doktor Hanım, Doktor Ayşe’yi bu sefer kendisi ziyaret eder ve babasının ölümünden hissettiği suçluluk duygusunu, ardından aynı evi paylaştığı dayısıyla kurduğu güçlü bağı anlatır.

Yavuz’un peş peşe yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmış Kumru (Aslıhan Gürbüz), Doktor Hanım’ın desteği ile kendini bağışlaması gerektiğini fark eder. Deniz ise Piraye’nin ilişkilerine temkinli yaklaşmasına içerler.