Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay evlilik yolunda!

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay evlilik yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4 sezon Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat verdikten sonra, 2020-2021 sezonu başında Yasak Elma ile anlaşan Berk Oktay, tüm hayranlarını şaşkınlığa uğratmıştı. Ünlü oyuncu yaz ayından bu yana birlikte olduğu, Savaşçı dizisinin ilk iki sezonundaki partneri Yıldız Çağrı Atiksoy ile de mutlu bir ilişki yürütüyor.

İkilinin sosyal medyaya yansıyan mutluluk görüntülerinin 2021 yılında çok farklı bir yola doğru girmesi yönünde beklentiler de oluştu. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin evlilik yolunda olduğu magazin gündemine geldi.

İkilinin ilişkilerine ailelerini de dahil etmeye başlaması, evliliğe gidişin ilk işaretleri olarak yorumlanıyor. İzmir’e giden çiftin mutlu anları sosyal medyaya yansıdı.

Berk Oktay, İzmir ziyaretinde önce kendi ailesini sonra da sevgilisinin ailesini ziyaret etti. Sevgilisinin annesi Yeşim Hanım ve babası Kemal Bey ile tanışan Berk Oktay, “Anne ve baba duası almaya devam” notu ile instagram hesabından paylaşım yaptı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay evlilik yolunda! 7

İşte bu buluşma da çiftin evliliğe doğru ilerlediklerine yönelik bir adım olarak yorumlandı.