Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin ile Gonca Vuslateri seksi pozlarıyla göz kamaştırdı!

Yağmur Tanrısevsin ile Gonca Vuslateri seksi pozlarıyla göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarına ilgi bir hayli yüksek. Oyuncuların her paylaşımı takipçileri tarafından büyük beğeni ve ilgi ile izleniyor. Yağmur Tanrısevsin ve Gonca Vuslateri de göz kamaştıran paylaşımları ile takipçilerinden beğenileri kaptı.

4 yıla yakın süredir dizilerde yer almayan, bazı sinema filmlerinde izlediğimiz Yağmur Tanrısevsin, instagram hesabından dekolteli seksi bir pozunu yayınladı. Hayranlarının güzelliğine yönelik iltifatlarda bulunduğu oyuncu, ğöğüs dekoltesi ile öne çıktı. “Neden bu kadar güzelsin ve neden bu kadar güzel gülüyorsun” diye yorum bırakan takipçiler, ünlü oyuncuya iltifatlarda bulundu.

Yağmur Tanrısevsin ile Gonca Vuslateri seksi pozlarıyla göz kamaştırdı! 8

Gonca Vuslateri ise 3 yıldır ekranlardan uzakta bulunuyor. En son Tehlikeli Karım isimli diziyle 2017 yılında izleyici karşısına çıkan oyuncu, uzun süredir yeni bir iş ile birlikte anılmadı.

Gonca Vuslateri, zaman zaman sınırları zorlayan paylaşımlar yapan, sosyal medyaya çok yoğun ilgi gösteren bir ünlü isim.

Takipçilerinin yakından izlediği oyuncu seksi paylaşımı ile yine göz doldurdu. “Gönlü ve kendisi güzel insan” diye yorum bırakan takipçiler, düzgün fiziğine de göndermede bulundu.

Yağmur Tanrısevsin ile Gonca Vuslateri seksi pozlarıyla göz kamaştırdı! 9