Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Piraye’sini çözmek, matematik sorusu çözmekten daha zor!

Kırmızı Oda’nın Piraye’sini çözmek, matematik sorusu çözmekten daha zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, yoluna güçlü bölümlerle devam ediyor. Reytinglerde her hafta yüksek oranlar elde ederek birincilikleri alan Kırmızı Oda’nın temposu da hiç düşmüyor. Son dönemde yapımda konuk oyuncu olarak yer alan Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz’ün de katkıları ile etkili hikayeler yayınlanıyor. Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin yanı sıra dizinin ana kadrosunda bulunan oyuncuların sahneleri de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Deniz ve Piraye sahneleri de bu yüzden çok önemli ve izleyicilere farklı geliyor. Özellikle de Piraye’yi anlamaya çalışmak matematik problemi çözmekten bile bazen daha zor olabiliyor. Bu yorumu sosyal medyada yazan dizi hayranları, Tülin Özen’in canlandırdığı Piraye karakterinin ne yapmaya çalıştığını bazen anlayamadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Eski ilişkisinin travmatik yansımaları nedeniyle Piraye, yeni bir ilişkiden çekiniyor. Deniz ise gözünü kapatıp cesaretle bir ilişkiye dalmak istiyor. Bazı izleyicilere göre Piraye’nin konuştukları ile yaptıkları uyumsuz…

Bir izleyici şöyle yazdı: “Piraye’nin konuştukları ile yaptıkları uyuşmuyor. O yüzden de haklı değil dengesiz buluyorum maalesef. Son sahnedeki gibi cesur olduğu hiçbir şeyi umursamadığı an çok, ama sorarsan aralarında bir şey yok. Bu arada Deniz’i de haklı bulmuyorum.”

Bir dizi hayranı ise,, “Piraye, Deniz seni istemiyorum de bitsin ne zorladın. Deniz sen de Ayşe’yi fark et artık” diye de aslında senaristlere mesaj yolluyor.

“Piraye’yi çözmek matematik sorusu çözmekten daha zor” diye yorum bırakanların yanı sıra, “Piraye seni hiç anlamıyorum. Ben aldatıldım, temkinli olmalıyım diyorsun, Ama Deniz’e de umut veriyorsun… Deniz de netlik istiyor, oyalanmak istemiyor. Ben artık hanginiz haklı bilmiyorum…” diyerek kafasının karışık olduğunu belirtiyor.

Tülin Özen ve Burak Sevinç’in canlandırdığı bu iki karakterin aşk konusunda bir türlü ileriye doğru adım atamamaları izleyicilerin de derdi olmuş durumda.

Deniz diyor ki, “Alt tarafı bir arkadaşımın düğününe gidelim mi, diye sordum.”

Piraye’nin şu sözlerinde ise haklılık payı yok mu: “Ya alt tarafı diye bir şey yok. Sen kolay mı sanıyorsun yalnız bir kadın olarak yaşamayı. İnsanların dediğini umursamamayı kolay mı sanıyorsun. Üzgünüm ama bu ülkedeki hiçbir kadın için alt tarafı diye bir şey yok. Maalesef yok. Ben temkinli olmalıyım, ben her şeyi iki kere düşünmeliyim. Benim 2 tane çocuğum var. Mahalle baskısı ise mahalle baskısı ama ben kimsenin ağzına laf veremem.”

Videodan Deniz ile Piraye’nin konuşmalarını izleyebilirsiniz.