Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim?

Kırmızı Oda’nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim?

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, yirmi üçüncü bölümü ile 5 Şubat Cuma akşamı TV8’de olacak. Boncuk karakterinde Burcu Biricik’in kazada öldüğü sanılıyordu, ancak öyle değil. Boncuk’un hikayesi henüz bitmemiş. Yeni bölümde bu konuda bir sürpriz yaşanacak.

Her hafta heyecan dalgası şeklinde geçmekte olan Kırmızı Oda dizisinin şimdiye kadar 22 bölümü yayınlandı ve büyük de ilgi gördü. Psikolojik gerilim türündeki dizinin İsveç devlet televizyonu tarafından satın alınması ve Türkçe altyazılı olarak da İsveç’te Mart ayından itibaren yayınlanacak olması çok önemli bir gelişme. Böyle büyük bir başarının sahibi olan Kırmızı Oda dizisine yeni oyuncular ve yeni de karakterler geliyor.

Kırmızı Oda'nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim? 10

Nazlı olarak Pınar Deniz’i izleyeceksiniz. Recai karakterini ise Gökhan Yıkılkan canlandıracak. Boncuk ölmedi ve Burcu Biricik dizide biraz daha yerini alacak. Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru’nun hikayesi sürerken, Erkan Petekkaya da Sadi olarak izleyicilerle yeniden buluşacak. Petekkaya yeni bölümde saz çalacak ve türkü söyleyerek da hayranlarının gönlüne girecek.

Kırmızı Oda'nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim? 11

Peki 23. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Doktor Hanım ailesi tarafından hastaneye yatırılan Boncuk’a (Burcu Biricik) sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir.

Kırmızı Oda'nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim? 12

Kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken, Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını ister.

Kırmızı Oda'nın yeni hikayelerinde kimler var? Nazlı kim, Recai kim? 13

Kumru (Aslıhan Gürbüz), uğradığı tacizi annesine açtığında aldığı tepkiyi Doktor Hanım’la paylaşır.

Doktor Hanım’a güvenmeye başlayan Sadi (Erkan Petekkaya), panik atak krizlerinin nasıl başladığını ve başına gelen korkunç saldırıyı anlatır.