Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in evindeki çok özel misafirleri dikkat çekti!

Demet Özdemir’in evindeki çok özel misafirleri dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan ve gündemden düşmeyen popüler isimlerinden. Genç oyuncu, özellikle Erkenci Kuş dizisiyle birlikte hayran kitlesini de büyüttü. Oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar da dikkat çekmeye başladı.

Dizide İbrahim Çelikkol ile partner olan genç oyuncu, ekran uyumunu yakaladığı rol arkadaşı ile kamera arkasında da yakın bir dostluk yaşıyor. İki oyuncu, abi-kardeş gibi birbirlerine yakınlar.

İbrahim Çelikkol’un eşine sosyal medyadan kimi mesajlar da gönderen Demet Özdemir, Çelikkol ailesi tarafından da pek seviliyor. İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol, Demet Özdemir’e olan sevgisini instagram’dan yaptığı paylaşımlarda da zaman zaman göstermekte.

Mihre Çelikkol, arada bir dizinin setine misafir olarak da geliyor ve Demet Özdemir ile samimi fotoğraflar da veriyor. Son olarak ise Çelikkol ailesinin Demet Özdemir’e misafir olduğu anlaşıldı!

Demet Özdemir, instagram’dan aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak evinde partneri İbrahim Çelikkol, eşi ve çocukları Ali’yi ağırladığını göstermiş oldu.

Bahçede bir ateş yakıldığı görülen paylaşımla birlikte Özdemir’in misafirlerine ‘Hoşgeldiniz’ notu da bir akşam yemeğinde İbrahim Çelikkol’un eşi ve oğlu ile dizideki partnerine gittikleri anlaşıldı.

İşte o paylaşım:

Demet Özdemir'in evindeki çok özel misafirleri dikkat çekti! 7