Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik önce yürek yaktı, şimdi de sevindirecek!

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik önce yürek yaktı, şimdi de sevindirecek!

tarafından ker_def

5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinden fotoğraflar ortaya çıktı. Yeni bölümde bir ters köşeye hazır olun. Burcu Biricik’in uzun süredir hikayede güçlü performans sergilediği biliniyor. Boncuk karakterine hayat veren oyuncu, izleyicilerin de yüreğini yakan sahnelerde yer almıştı.

Boncuk’a 22. bölümün final sahnesinde araç çarpmıştı. Öylece yeri serilen Boncuk’un öldüğü düşünülüyordu. Dizinin hayranları da karakterin bu şekilde bir sonla vedasından hiç memnun kalmamıştı. Tabii ki Boncuk’un öldüğü varsayımı üzerine Kırmızı Oda hayranları birçok yorum yaptı ve karakterin yaşadıklarına çok üzüldüklerini de sosyal medyadaki yorumlarına yansıttı.

Ancak bu düşüncelere karşın, 23. yeni bölümde Boncuk’un yaşadığını göreceksiniz. Kazada yaralanan Boncuk, hastanede, yani ölmedi…

blank

Doktor Hanım, ailesi tarafından hastaneye yatırılan Boncuk’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek bu anlarla da muhtemelen 23. bölümde Boncuk’un hikayesi son bulacak.

Ancak en azından karakterin ölmemiş olması izleyicilerin yüreklerine su serpecektir.

blank

Burcu Biricik’in de 5 Şubat Cuma akşamı tv8 ekranında yayınlanacak yeni bölümdeki bu hastane sahnesi ile birlikte izleyicilere veda etmesi bekleniyor.