Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, 3 yıl sonra geri döndü ve yeni dizisi Yakamoz S245 ile yine mest etti!

Kıvanç Tatlıtuğ, 3 yıl sonra geri döndü ve yeni dizisi Yakamoz S245 ile yine mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Türk dizi ve sinema sektörünün en önemli isimlerinden birisi oldu… 2018-2019 sezonunda yayınlanan Çarpışma isimli dizisinin ardından hayranları ünlü oyuncuyu Netflix’te yayınlanan Yakamoz S245 isimli diziyle 3 yıl sonra yeniden izleme fırsatı buldu.

Netflix’in çok sevilen Into the Night isimli dizisinde de Arman karakteri ile yer alan oyuncunun, neden bu yapımda bulunduğu da Yakamoz S245’i izleyenler tarafından daha iyi anlaşıldı. Into The Night isimli Netflix dizisinin bir versiyonu olan ve bu sefer güneşin öldürücü etkilerinden denizaltı ile kurtulan bir grup insanın öyküsü anlatılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un karizmasıyla bir kez daha sosyal medyayı etkisi altında aldığı Yakamoz S245 dizisi, oyuncunun yeteneklerini sergilemesi bakımından da özel bir proje olarak dikkatleri çekiyor. Geçen yıl yapılan çekimlerden sonra Kıvanç Tatlıtuğ, bu diziyi çok sevdiğini ve çok özel bir iş olduğunu ve heyecan yaşadığını söylemişti.

Kıvanç Tatlıtuğ, 3 yıl sonra geri döndü ve yeni dizisi Yakamoz S245 ile yine mest etti! 7

Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerinde özel bir yer verdiği Yakamoz S245 isimli dizi Netflix’te 20 Nisan’da izleyicilerle buluştu ve kısa sürede de birçok kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada yapılan yorumlar ise dizinin başarısını ortaya koyarken, Kıvanç Tatlıtuğ de 3 yıllık aranın ardından hayranlarını adeta mest etti.

Bir dizi hayranı şu yorumu ile birçok kişinin de duygularına tercüman oldu: “3 yıl sonra geldi, hem de nasıl gelmek… Karakteri, oyunculuğu, duruşu, mimikleri, ses tonu, rolü yaşayışı… Bir oyuncuda aradığım tüm özellikler var kendisinde. Her projesinde olduğu gibi döktürmüş, yine hayran kaldık kendisine. İyi ki sen Kıvanç Tatlıtuğ.”