Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık işini iyice abarttı! Oyuncunun son yaptığını gören hayranları şaşırdı!

Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık işini iyice abarttı! Oyuncunun son yaptığını gören hayranları şaşırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve arkadaşlarıyla birlikte Bolu Kartalkaya’da kar tatili yapıyor.

Her yaptığı hareket, attığı her adım haber olan ünlü oyuncunun hayranları oyuncunun aşçılık eğitimi aldığını sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla öğrenmişti.

Elmalı tatlı yaptığı videoyu instagram hesabından yayınlayan  oyuncu paylaşımına, “Profesyonel aşçılık eğitiminde bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime teşekkür ederim” notunu düşmüştü.

Ünlü oyuncu sosyal medyada mutfaktaki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. En son menemen yaptığı görüntüleri paylaşan oyuncu bu kez açma yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un imzasını taşıyan açmaları eşi Başak Dizer instagram hesabından paylaşarak, ‘Şefim ellerine sağlık’ yazdı. Görüntüsüyle pastane açmalarını aratmayan şekilde son derece iştah açıcı açmalar yapan Kıvanç Tatlıtuğ  hayranlarını şaşırttı.

Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık işini iyice abarttı! Oyuncunun son yaptığını gören hayranları şaşırdı! 55

Oyuncu yeni projesi öncesi Kartalkaya’da enerji depoluyor. Uzun süredir dizilerden uzak duran, sinema filmlerine yönelen yakışıklı oyuncu bomba gibi bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık işini iyice abarttı! Oyuncunun son yaptığını gören hayranları şaşırdı! 56

Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak’ın yöneteceği bir filmde rol alacak. Netflix için çekilecek filmin senaryosu da, çok çarpıcı romanlara imza atan yazar Hakan Günday tarafından kaleme alınıyor. Bu projede Kıvanç  Tatlıtuğ’a Funda Eryiğit eşlik edecek.