Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı!

Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli dizinin başrolünde yer alan Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisinin enerjisi izleyenleri çok memnun etti. Yasemin Allen’in de başrolde yer aldığı romantik komedi dizisi Erkek Severse, 2022 yılının en sevilen yapımlarından birisi olmayı daha şimdiden başardı.

Sezonun başında Son Yaz isimli dram dizisinde Akgün karakteri ile başarılı bir iş çıkartan Alperen Duymaz, hikayenin 26. bölümde final yapmasının ardından gelen teklifler arasında romantik komedi işini tercih etti. Dizi hayranları da oyuncuyu romantik komedi hikayesinde görmeyi çok istiyordu ve bu nedenle de Erkek Severse isimli diziye ilgi yüksek oldu…. Karizmatik, yakışıklı, zengin, kültürlü ve sorumluluk sahibi bir karakter ile ekrana geri dönen Alperen Duymaz, yine hayranlarını mest etti.

Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı! 10

Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ve sempatikliği ile beğeni kazanan Büşra Develi de yeni dizide kadın başrol olarak yer alıyor.. Geçen sezon Şükrü Özyıldız ile Akıncı isimli atv dizisinde izlediğimiz Büşra Develi, bir romantik komedi hikayesinde iki çocuklu bir anne olarak izleyici karşısına çıktı.

Aşkla evlendiği eşinden ihanete uğradığı için boşanan genç, çalışan ve bekar bir anne olan Zeynep ile, zeki, çalışkan, dürüst ve hırslı bir karakter olan Kenan’ın yakınlaşması da hikayeyi bir hayli hareketlendiriyor.

Erkek Severse’nin bu ilgi çekici hali, Bein Connect platformu için de yeni bir deneyim oldu. Yabancı ve iddialı dizilerin arasında, daha düşük bütçesi ile Erkek Severse, yayıncısını çok memnun etti.

Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı! 11

Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı Erkek Severse dizisinin Dexter, Yakuza Prensesi ve Succession isimli çok yüksek bütçeli yabancı yapımlardan hemen sonra platformun en çok seyredilen 4. yapımı olması büyük bir zafer anlamı taşıyor.

Yapımcı Faruk Turgut elde edilen bu büyük başarıyı twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu ve izleyicilere de teşekkür etti.

Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı! 12

Alperen Duymaz ile Büşra Develi enerjisinin çok beğenilmesinin de elde edilen bu sonuçlarda büyük payı var.

Sosyal medyada diziyi öven hayranlar, Kenan ile Zeynep aşkını da çok ilgi çekici olarak buluyor ve binlerce paylaşım yaparak onların hikayesini destekliyor.

Alperen Duymaz karizması, Büşra Develi sempatisi ile birleşti; Erkek Severse dizisi büyük başarı kazandı! 13