Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ bu aralar durmak bilmiyor! Ancak hayranlarının hasreti devam ediyor!

Kıvanç Tatlıtuğ bu aralar durmak bilmiyor! Ancak hayranlarının hasreti devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ bir yandan baba olmaya hazırlanırken bir yandan da durmaksızın çalışıyor. Setlere bir süre ara veren yakışıklı oyuncu kısa süre önce yeniden kamera karşısına geçti, projeleri arka arkaya sıraladı. Ancak hayranları hala Kıvanç Tatlıtuğ’a kavuşamadı.

En son 2018 yılında Çarpışma dizisiyle ekrana gelen Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin reytinglerde başarısız olup da erken final yapmasının ardından setlere ara vermişti. Yakışıklı oyuncu setlerden uzak geçen bir dönemin ardından hızlı bir dönüş yapmıştı.

Önce Netflix için çekilen yabancı dizi Into The Night’a konuk oyuncu olarak katıldı Tatlıtuğ. Hemen akabinde Netflix için çekilen ve başrolünü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Yakamoz isimli dizide rol aldı. Dizinin çekimleri aylar önce tamamlanmasına rağmen hala ekrana gelmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ bu aralar durmak bilmiyor! Ancak hayranlarının hasreti devam ediyor! 8

Tatlıtuğ, Yakamoz dizisinin ardından bu kez Aşıklar Bayramı isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti. Başrolü Settar Tanrıöğen’le paylaştığı filmde Tatlıtuğ, bir halk ozanının oğlunu canlandırdı. Filmin çekimleri birkaç ay önce sona erdi.

Aşıklar Bayramı’nın çekimlerinin sona ermesinden çok kısa süre sonra Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği Nuh Boğuldu filmi için sete çıktı. Tatlıtuğ’un başrolü Funda Eryiğit’le paylaştığı filmin senaryosu son dönemin en başarılı romancılarından Hakan Günday’a ait. Filmin çekimleri devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ bu aralar durmak bilmiyor! Ancak hayranlarının hasreti devam ediyor! 9

Tüm bunların yanında Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi iki projeyle daha anılıyor. Bunlardan biri Netflix için çekilecek ve Beren Saat’le 14 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmesini sağlayacak film projesi. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin New York’ta çekileceği belirtiliyor. Yakışıklı oyuncunun adının geçtiği bir başka proje ise Kral Kaybederse isimli dizi. Henüz anlaşma imzalanmasa da dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynayacağı belirtiliyor.

Göründüğü üzere Kıvanç Tatlıtuğ’un gündemi son aylarda bir hayli yoğun. Günleri setten sete koşmakla ve teklifleri değerlendirmekle geçen yakışıklı oyuncuyu hayranları artık bir an önce izlemek istiyor.