Ana sayfa Dizi Haberleri Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel cephesinden kötü haber geldi; Ünlü çift ayrılıyor mu?

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel cephesinden kötü haber geldi; Ünlü çift ayrılıyor mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında evlenen ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel Alkan’ın ayrılık kararı aldığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Ünlü çiftin boşanmak için yasal işlemlere başladığı iddia edildi. Selen Görgüzel Alkan, Habertürk Gazetesi’nden Aytekin Teker’e yaptığı açıklamada, “Şu anda bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız.” dedi.

Selen Görgüzel Alkan’ın bu şekildeki açıklaması iddiaların doğruluğunu kuvvetlendirdi. Anlaşmalı olarak boşanma kararı alan çiftten, Selen Görgüzel’in Zekeriyaköy’de yaşadıkları evden ayrıldığı ve Etiler’de ev tuttuğu iddia edildi. Ünlü oyuncunun 2-3 gün içerisinde yeni evine taşınacağı haberleri basında yer aldı.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel cephesinden kötü haber geldi; Ünlü çift ayrılıyor mu? 8

Ünlü çift, yakın zaman önce Selen Görgüzel Alkan’ın rol aldığı tiyatro oyununda, partneriyle öpüşme sahnesiyle gündeme gelmişti.Oyuncunun, ‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’ adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşme sahnesi öncesi, Kangı’nın Hamdi Alkan’dan izin alması ve Hamdi Alkan’ın oyun biter bitmez gazetecilere görünmeden salonda ayrılması dikkat çekmişti.

Selen Görgüzel Alkan, oyun sonrası ise ‘Hamdi Alkan’a senaryoyu gösterdiniz mi?’ sorusuna, ‘Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım’ yanıtını vererek magazin gündeminde dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel cephesinden kötü haber geldi; Ünlü çift ayrılıyor mu? 9

Çift daha önce de boşanma haberleriyle gündeme gelmiş o dönem Selen Görgüzel Alkan şu açıklamayı yapmıştı; “Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi.

Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.”