Ana sayfa Dizi Haberleri Mevlana dizisinden bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu diziyle yollarını ayırdı?

Mevlana dizisinden bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu diziyle yollarını ayırdı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni sezonda büyük bir bütçeyle ekrana getirmeye hazırladığı Mevlana dizisi için hazırlıklar son aşamaya ulaşırken ayrılık haberleri de arka arkaya geliyor. Birkaç gün önce dizinin başrolünde yer alan Timuçin Esen’in ayrılığının ardından kadrodaki ünlü bir oyuncunun daha projeye veda ettiği ortaya çıktı.

Mevlana’nın hayat hikayesinin anlatılacağı dizinin çekimleri çok yakında Konya’da başlayacak. Dizinin yeni sezonda TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Ancak önce oyuncu krizinin çözülmesi gerekiyor.

Diziden birkaç gün önce başrol oyuncusu Timuçin Esen’in ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılık sebebi ise açıklanmamıştı. Timuçin Esen’in ardından ekibin deneyimli oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan’ın da projeye veda ettiği ortaya çıktı.

Mevlana dizisinden bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu diziyle yollarını ayırdı? 7

Mevlana dizisinin ekibinden ayrılan Taylan’ın Aziz dizisinde rol alacağı için ayrıldığı söyleniyor. Ancak Taylan’ın yerine geçecek oyuncu bulundu bile. Yerine bir başka deneyimli oyuncu Altan Gördüm geçti.

Altan Gördüm böylece yeni sezonda Mevlana dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Usta oyuncu en son 2020 yılında ekrana gelen Gel Dese Aşk dizisinde Sabri karakterini canlandırmıştı.

Kale Film’in TRT için çekeceği Mevlana dizisinin yönetmenliğini Can Ulkay üstleniyor. Senaryosu ise Ali Aydın tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kaan Yıldırım, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan ve Mert Turak gibi usta isimler rol alıyor.