Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ daha doğmadan oğlunu öpmelere doyamadı!..

Kıvanç Tatlıtuğ daha doğmadan oğlunu öpmelere doyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oğlunu kucağına almak için gün saymaya başlayan  ünlü oyucu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu.

Baba olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını hem şaşırttı, hem de sevindirdi.

Her zaman sosyal medyaya mesafeli bir duruş sergileyen oyuncu eşi Başak Dizer’in belirginleşen karnını öperken poz vererek o anları nazar boncuğu emojisi ve ‘O aynı rüzgar gibi’ notuyla instagram’dan yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ daha doğmadan oğlunu öpmelere doyamadı!.. 7

2016 yılında Paris’te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti geçtiğimiz haftalarda oğullarına ‘Kurt Efe’ adını koyacaklarını açıklamıştı. Oyuncunun bu isme karar verirken rol aldığı ‘Kurt Seyit ve Şura’ adlı diziden esinlendiği söylendi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımı kısa sürede 500 bine yakın beğeni ve binlerce yorum aldı. Kullanıcılar ünlü çifte, ‘Maşallah…’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Ünlü çiftin arkadaşları, Kıvanç Kasabalı, Berk Erçer, Hilal Saral, Songül Öden ve Özge Özpirinçci gibi ünlü isimler de fotoğrafa yorum yaptı.

Öte yandan daha önce bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, “Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin” ifadelerini kullanmıştı.