Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu!

Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan Kurtlar Vadisi dizisi sona ereli 18 sene oldu. Ancak hala hafızalardan çıkmadı. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır da 18. ölüm yıldönümünde Hekimoğlu etiketiyle gündemde birinci sıraya yerleşti.

Yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı Kurtlar Vadisi dizisi 2003-2005 yılları arasında yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan dizi kimileri tarafından çok eleştirilse de çok ciddi bir hayran kitlesine sahipti. Öyle bir hayran kitlesi ki hala dizilerinden vazgeçmedi.

Dizinin ana karakterlerinden biri de Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Süleyman Çakır’dı. Küçükken gözünün önünde babası öldürülen, kardeşini döven polisi öldürdüğü için çok genç yaşta hapse giren ve ardından yükselerek bir mafya babasına dönüşen Süleyman Çakır, çok acımasız ama bir o kadar izleyiciler tarafından sevilen bir karakterdi.

Dizinin son bölümlerinde Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülen Süleyman Çakır’ın intikamını ise Canpolat diye hitap ettiği Polat Alemdar aldı. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır’ın ölümü izleyiciler arasında büyük üzüntü yaratmıştı.

Örneğin, bazı izleyiciler Çakır karakteri diziden çıktıktan sonra diziyi seyretmeyi bırakırken gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu. İzleyicilerin bu tepkisi de bir süre gündemde kalmıştı.

Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 13

Kurgusal bir karakter olan Süleyman Çakır, 18. ölüm yıldönümünde onu unutmayan hayranları tarafından sosyal medyada yeniden anıldı. Bu sayede Süleyman Çakır’ın ölümü Hekimoğlu etiketiyle sosyal medyada gündem oldu. Kimi izleyiciler “Allah rahmet eylesin” derken kimileri de Çakır’ın öldüğü sahneyi defalarca izlediğini, hala da izlemeye devam ettiğini yazdı.

Süleyman Çakır’ın ölümünün 18. yıldönümüyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.


Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 14 Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 15 Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 16 Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 17 Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 18 Kurtlar Vadisi’nin Süleyman Çakır’ı ölümünün 18. yıldönümünde sosyal medyada gündem oldu! 19