Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars’da aşka geldi!..

Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars’da aşka geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ekranların ve sinema dünyasının en karizmatik oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar yeni sinema filmi ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri için Kars’da bulunuyor.

Ünlü oyuncu 2016 yılında stil danışmanı Başak Dizer’le evlendi. Çift mutluluklarıyla magazin dünyasının parmakla gösterdiği gözde çiftler arasında yer alıyor. Başak Dizer de eşinin yanına Kars’a gitti. Kars’ın tarihi ve turistik yerlerini birlikte gezen çift, sosyal medyada da pek çok fotoğraf paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un instagram hesabından eşiyle yaptığı romantik paylaşım takipçilerine, ‘Kıvanç Tatlıttuğ Kars’da aşka geldi’ dedirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars'da aşka geldi!.. 8

Kars’ın büyülü atmosferinde tarihi bir yolculuğa çıkan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti pek çok fotoğraf çekip instagramdan takipçileriyle de paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars'da aşka geldi!.. 9

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Tatlıtuğ, yönetmen ve senaristliğini Özcan Alper’in üstlendiği filmde baş rolü güzel oyuncu Yasemin Allen ve usta oyuncu Settar Tanrıöğen’le paylaşıyor.

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan ‘Aşıklar Bayramı’ filminin önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanıyor.