Ana sayfa Sinema Büyük haber! Alina Boz ve Deniz Can Aktaş bir projede bir araya geliyor!

Büyük haber! Alina Boz ve Deniz Can Aktaş bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz ve Deniz Can Aktaş… Her ikisi de ekranların genç ve yetenekli oyuncuları. Alina Boz’un güzelliği ile Deniz Can Aktaş’ın yakışıklılığı da dillere destan. Peki bu iki güzel ve yetenekli oyuncu bir projede bir araya geliyor dersek?

Son yılların yıldızı parlayan genç kadın oyuncularından Alina Boz’u en son ATV’de Maraşlı dizisinde izledik. Güzel oyuncu dizide başrolü paylaştığı Burak Deniz’le çok iyi bir ikili olmuş, hayran kitlesini katlamıştı.

Büyük haber! Alina Boz ve Deniz Can Aktaş bir projede bir araya geliyor! 8

Alina Boz, Maraşlı’nın sona ermesinden hemen sonra bu kez Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin çekimi aylar önce bitmiş ancak daha yeni yayınlanabilmişti.

Avlu dizisinde canlandırlığı Alp karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Deniz Can Aktaş ise en son Menajerimi Ara dizisiyle ekrana gelmişti. Aktaş, Star TV’de yayınlanan dizide genç oyuncu Ahsen Eroğlu ile çok iyi bir partner olmuştu. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış ile Ahsen Eroğlu’nun hayat verdiği Dicle karakterleri o kadar sevilmişti ki dizi reytinglerde başarıyı yakalayamasa da sosyal medyada müthiş bir başarıya imza atmıştı.

Büyük haber! Alina Boz ve Deniz Can Aktaş bir projede bir araya geliyor! 9

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş şimdi yepyeni bir projede bir araya geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ikili Bandırma Füze Kulübü isimli bir filmde birlikte rol alacak. Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği filmin çekimlerine 25 Ekim’de Mudanya’da başlanacak.

Filmde ayrıca Aslı Bekiroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Develi, Bahtiyar Engin , Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan ile Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar da rol alacak.