Ana sayfa Sinema Büşra Develi Akıncı’dan sonraki projesini belirledi!

Büşra Develi Akıncı’dan sonraki projesini belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli ve güzel oyuncu Büşra Develi yeniden setlere dönüyor. En son Akıncı dizisiyle izlediğimiz Büşra Develi, dizinin sona ermesiyle kayıplara karışmıştı. Develi şimdi bir film projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2015 yılında rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekran dünyasına adım atan Büşra Develi, 2017 yılında rol aldığı Fi isimli diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oyunculuğa adım atmasından bu yana çok fazla dizide rol almayan Develi bugüne kadar Tatlı İntikam ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi isimli yapımlarla karşımıza çıkmıştı.

Büşra Develi Akıncı'dan sonraki projesini belirledi! 7

Büşra Develi, en son ATV’nin çok iddialı bir şekilde ekrana getirdiği Akıncı dizisinde başrolde yer almıştı. Başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı dizi süper kahraman hikayesiyle televizyon dünyasında bir ilk olmuştu. Ancak dizi tutmadı ve 20. bölümüyle final yaptı.

Akıncı’dan sonra herhangi bir projede yer almayan Büşra Develi şimdi yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu, Ömer Faruk Sorak’ın çekeceği ve Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol alacak.

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan filmin başrollerinde en son Maraşlı’da izlediğimiz Alina Boz ve Menajerimi Ara’nın çok sevilen Barış’ını canlandıran Deniz Can Aktaş yer alıyor. Filmin çekimlerine çok yakında Bursa’nın Mudanya ilçesinde başlanacak.

Filmde ayrıca Filmde ayrıca Aslı Bekiroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Develi, Bahtiyar Engin , Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan ile Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar da rol alacak.