Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ve Onur Saylak’ı bir araya getiren dev projenin adı ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ve Onur Saylak’ı bir araya getiren dev projenin adı ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kısa süre önce Onur Saylak’ın yöneteceği ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit’in üstleneceği film projesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Senaryosu son dönemin en başarılı yazarlarından Hakan Günday tarafında kaleme alınan filmin adı belli oldu.

Dev isimleri bir araya getiren projenin adı Nuh Boğuldu. Film Netflix için çekilecek. Gelen bilgiye göre filmin çekimlerine başlandı, yakında izleyiciyle buluşacak. Nuh Boğuldu filmi özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında büyük bir heyecana yol açtı.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor. Yönetmenliğini Onur Saylak, senaristliğini ise çok etkileyici romanlara imza atan Hakan Günday üstleniyor. Onur Saylak ve Hakan Günday daha önce Daha isimli filmle birlikte çalışmıştı. Daha, East End Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ve Onur Saylak’ı bir araya getiren dev projenin adı ortaya çıktı! 17

En son 2018 yılında yayınlanan Çarpışma ile TV ekranlarında görünen Tatlıtuğ çok uzun süredir dizi setlerinden uzakta. Yakışıklı oyuncu onun yerine film projelerini tercih ediyor. Tatlıtuğ geçen sene Netflix için çekilen Yakamoz isimli dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşmıştı.

Dizi, çekimleri çok uzun süre önce tamamlanmasına rağmen hala yayınlanmadı. Yakışıklı oyuncu ardından yine Netflix için çekilen Belçika kapımı Into The Night’ta konuk oyuncu olarak yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Aşıklar Bayramı isimli filmde başrolü Settar Tanrıöğen’le paylaştı. Sinema filminin çekimleri kısa süre önce tamamlandı.

Başarılı oyuncu Funda Eryiğit de Son Yaz dizisinin ardından tiyatro sahnesini tercih etmişti. Eryiğit, Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıktı.